Satışta Doğru Cihaz Sonrasında Doğru Hizmet

Satışta Doğru Cihaz Sonrasında Doğru Hizmet

Isıtma soğutma sektöründe 30 yılı aşkın bir süredir hizmet veren A Klima’nın yönetim kurulu başkanı Suat Kocaman, “Hem satışta doğru cihazı satmak hem de satıştan sonra doğru hizmeti vermek bizi güvenilir ve tercih edilen firmalardan biri yapıyor” dedi.

A+A-

Makine Mühendisliği eğitimini tamamladıktan sonra bir arkadaşı aracılığıyla 1989 yılında ısıtma-soğutma sektöründe faaliyet gösteren Teba’da satış mühendisi olarak çalışmaya başlayan Suat Kocaman, 1995 yılında kendi şirketini kurdu. Split klima ve multi klima satışları ile sektöre adım atan A Klima, 1999 ve 2004 yılında marka değişikliğine gitti. 2004 yılından itibaren sadece Mitsubishi Elektrik markasının satışını gerçekleştiren firma, klima haricinde yangın sistemleri,yerden ısıtma , havalandırma ve proses sistemleri alanında çözüm ortaklığı sunabiliyor. 35 kişilik bir ekiple faaliyet gösteren A Klima’nın cirosunun yüzde 75’ini proje, yüzde 25’ini perakende satışlar oluşturuyor. Yıllık 50-60 milyonluk satış hacmine ulaşan A Klima; konut, villa , otel ,avm ve fabrika projelerinde yer alıyor. İzmir’deki birçok markalı projenin tercih ettiği A Klima’nın ürün portföyü ile ilgili bilgi veren A Klima Yönetim Kurulu Başkanı Suat Kocaman, “Split klima cihazlarımız, multi klima cihazlarımız, profesyonel seri olarak bilinen büyük kapasiteli kaset tipi, asılı tavan tipi ve kanallı tip cihazlarımız, VRF olarak adlandırılan bir dış üniteye çok sayıda iç ünitenin bağlanabildiği kulelerde ve otellerde kullanılabilen , pay ölçümüne imkan tanıyan , denizden suyu çekerek enerjisini ısıtmada ve soğutmada kullandıktan sonra suyu aynı şekilde denize bırakan,  mevcut eski sistemlere uyum sağlayabilen enerji ve teknoloji dostu olan hibrit ısıtma soğutma sistemlerimiz , merkezi iklimlendirme ve fabrika proses işlemlerinde her tür şartlandırma yapabilen cihazlarımız mevcut. Böylelikle özel , kapsamlı, ciddi tecrübe ve mühendislik bilgisi içeren işlerle birlikte yoğun bir rekabetin  olduğu bireysel klima sektöründe de faaliyet gösteriyor ve özel projelerde çoklukla yer alma imkanı yaratabilmiş oluyoruz.

Enerji maliyetini düşürüyor

Enerji fiyatlarındaki artışın A Klima’ya olan talebi artırdığını belirten Kocaman nedenini de şu şekilde açıkladı: “Cihazlarımız enerjiyi çok az tükettiği ve projelendirme ile montaj aşamasında en optimum çözümler yaratabildiğimiz için bilinçli müşteri bizi ve bizim cihazlarımızı tercih ediyor. Enerji fiyatlarının çok yüksek olduğu bu dönemde sürekli kullanım söz konusuysa maliyetleri düşürmek kaliteli bir cihaz kullanmak , doğru projelendirme ve doğru bir şekilde işletmeye alınma ile  mümkün oluyor.”

suat-kocaman-kimdir.jpg

Sorunsuz iş yapmak isteyen bizi buluyor

30 yılı aşkın bir süredir sektörde olduklarını hatırlatan Kocaman, “Genelde müşterilerimiz bizi buluyor. Yaptığımız işler yapacağımız işlerin aynası oluyor. Her yaptığımız işte kaliteyi koruduğumuz için müşteri memnuniyetimiz çok yüksek. Sorunsuz iş yapmak isteyen müşteriler bizimle çalışmayı tercih ediyor. Genellikle işi vaktinde ve doğru şekilde teslim edebilme konusunda enerji harcıyoruz” dedi.

Nitelikli ve deneyimli ekip

Satışla beraber serviste de çok iddialı bir firma olduklarını belirten Kocaman şu ifadeleri kullandı: “Söz verdiğimiz saatte müşterilerimizin yanına gidip sorunu tek seferde çözmek için gayret gösteriyoruz. Bu anlamda nitelikli ve deneyimli bir ekibinizin olması gerekiyor. Kendi işinde uzmanlaşmış personellerimizle uzun yıllardır çalışıyoruz. Hem satışta doğru cihazı satmak hem de satıştan sonra doğru hizmeti vermek müşteri açısından önemli. Bu da bizi tercih edilen  firmalardan biri yapıyor.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.