​REHAU’nun Modern Mimari Pencereleri GENEO Yılın Ürünü Seçildi

​REHAU’nun Modern Mimari Pencereleri GENEO Yılın Ürünü Seçildi

REHAU’nun modern mimari alanında geliştirdiği GENEO elyaf takviyeli pencereleri, uzman mimarlık yayın grubu Callwey Architekturverlag tarafından yılın ürünü seçildi.

A+A-

REHAU tarafından geliştirilen GENEO pencereleri, malzemelerin sürdürülebilir kullanımını, üstün enerji verimliliği ve mimarlar için maksimum tasarım özgürlüğü ile birleştiriyor. Mimarlık ve medya sektörlerinden saygın bir jüri kurulu, REHAU’nun GENEO pencere sistemini Callwey’in “Pencere” kategorisinde “Yılın Yeni Ürünleri” ödülünün kazananı olarak seçti.

REHAU, son 10 yılda 50 bin kilometreden fazla yüksek teknolojili fiber kompozit pencere profili üretti. GENEO sisteminin yeni jenerasyonu ise bu yıl pazara sunuldu. Bu yenilik REHAU’nun RAU-FIPRO X malzemesinin son gelişmiş halinin özelliklerini taşıyor ve sistemi eskisinden daha iyi hale getiriyor. REHAU’nun Pencere Çözümleri Departmanı Pazarlama Direktörü Peter Kotzur, “Malzeme konusundaki ileri uzmanlığımız, tasarım ve estetik açıdan en zorlu standartları karşılayan esnek, akıllı pencere sistemleri yaratmamızı sağlıyor. Aldığımız ödül de bunun bir kanıtı çünkü Callwey Verlag ödüllerini kazanan evler, kalitenin ölçütü kabul edilen bir ürüne sahipler” diyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.