Park Yaşam Ataşehir’de Masrafsız 0,89 faiz Kampanyası

Park Yaşam Ataşehir’de Masrafsız 0,89 faiz Kampanyası

İZKA İnşaat tarafından Ataşehir’de inşa edilen Park Yaşam Ataşehir projesinde yeni yıl kampanyası kapsamında masrafsız 120 ay vadeli 0,89 faiz oranlarıyla konut kredisi imkanı sağlıyor. Park Yaşam Ataşehir’de fiyatlar 364 bin TL’den başlıyor.

A+A-

Park yaşam Ataşehir’de daire fiyatları 1+1’lerde 364 bin TL’den başlıyor. 2+1 dairelerin fiyatları 395 bin, 3+1 dairelerin fiyatları ise 595 bin TL’den başlıyor.

Projedeki dairelerin satışında yıl sonuna kadar 120 ay vadeli kredi kullanımında 0,89 faiz imkanı sağlanıyor. Kredide kullanımında oluşan binde 5 oranındaki masrafları da inşaat firması karşılıyor. Yılsonuna kadar devam etmesi planlanan kampanya bankalarla anlaşmaya varılırsa 15 Ocak tarihine kadar uzatılacak.

52 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen Park Yaşam Ataşehir projesine 859 daire ve 18 villadan meydana geliyor.152 bin bin metrekare inşaat alanı ve 37 bin metrekare peyzaj alanı bulunan projenin yarısından fazlasını peyzaj alanları oluşturuyor. 1+1’den, 3+2’ye kadar 15 farklı daire tipi bulunuyor. 15 bloktan oluşan proje İzmir’in en geniş kapalı otoparkına sahip. Kapalı otoparktan asansörle bloklara çıkılabiliyor. Site içerisinde açık yüzme havuzu, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, tenis kortları, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kamelyalar bulunuyor. Güvenlik nedeniyle site girişine araç girişi yapılamayacak.

LANSMANDA DAİRE ALANLAR YÜZDE 60-70 PRİM YAPTI

2016’nın ilk çeyreğinde tapu satış kayıtları verilerine göre Türkiye’de en çok satan proje olan Park Yaşam Ataşehir’de Aralık 2016 itibariyle dairelerin yüzde 80’ni satıldı. Lansman fiyatlarından faydalanıp daire alanlar bugün itibariyle yüzde 60 yüzde 70 civarında prim yaptı. 200 bin liradan daire alanlar bugün 100 bin liradan fazla kazandı. Daireler teslimden sonra yüzde 85-90 oranında prim yapacak. Dairelerin teslimi Aralık 2017’de başlayacak.

ÇARŞI DÜKKANLARIN KİRALANMASI İÇİN ALMAN FİRMA İLE ANLAŞILDI

Proje bünyesinde inşa edilen 35 dükkan dükkanın kiralama işlemleri için Alman bir firma ile anlaşıldı. Projenin prestij kaybı yaşamaması için dükkanlar Alman firma tarafından belirlenecek kurumsal firmalara kiraya verilecek. Dükkanlar AVM niteliğinde açık bir çarşı olarak tasarlandı.

 

Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgileri:

Web Adresi: www.parkyasamatasehir.com

Adres: Caher Dudayev Bulvarı No:29 Mavişehir Karşıyaka / İzmir

Telefon: 444 3 893

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.