Park Karaman AVM Mağazaları

Park Karaman AVM Mağazaları

Karaman'ın ilk AVM'si Park Karaman AVM 26 kasımda açılıyor. 100'ün üzerinde mağazanın bulunacağı Park Karaman AVM'de 11 restoran ve 600 kişilik sinema salonu da yer alacak.

A+A-

Karaman'ı gıda, giyim, eğlence ve hizmet gruplarından 100’ün üzerinde mağaza ile buluşturacak olan Park Karaman AVM'de E-Bebek’ten Penti’ye, Mavi’den Flo’ya, Defacto’dan Karaca’ya, English Home’dan AtasunOptik’e, BurgerKing’den Özsüt’e, Gratis’ten Tavuk Dünyası’na, Migros’dan Abdullah Kığılı’ya, Playland’den Toyzshop’a kadar tüm Türkiye’nin bildiği ve sevdiği markalar yer alacak. Ziyaretçiler ayrıca AVYM bünyesindeki 11 restoranda Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini de tadabilecek.

Her yaşa ve her beğeniye uygun mağazalarıyla Karamanlıların yanı sıra şehre gelen misafirlerin de uğrak yeri olacak olan alışveriş ve yaşam merkezi, sinema salonuyla da ziyaretçilerini ağırlamaya hazır. AVYM’nin 600 kişi kapasiteli sinema salonlarında en son vizyona giren filmler Karamanlılarla buluşturulacak. AVYM yöneticileri sinema salonları ve kafeteryaların gençler için önemli bir buluşma noktası olacağının altını çizerken minikleri de unutmadı. AVYM yöneticileri, “Çocuklara özel oyun ve eğlence alanını, 2 bin 500 metrekare olarak planladık. Mevcut oyun alanları dışında çocuklara yönelik yapılacak birbirinden eğlenceli animasyonlar ve oyunlar ile faaliyetlerimiz günlük ve haftalık olarak devam edecek. Dolayısıyla hem anne babalar hem de çocuklarımız için keyifli zaman geçirecekleri alanları özenle hazırladık” ifadelerini kullandı.

Park Karaman AVM Nerede?

Misafirlerini 35 bin metrekarelik kapalı alanda ağırlayacak olan Park Karaman AVYM, şehrin en işlek ve ulaşımı en kolay noktalarından birinde bulunan Mersin ve Konya otoyolu ile Ermenek ve Ereğli İlçe yollarının kesişme noktasında yer alan otogar kavşağında hizmet verecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.