Özelleştirme İdaresi İzmir'de Denize Sıfır Otel Arazisinin İmar Planını Onayladı

Özelleştirme İdaresi İzmir'de Denize Sıfır Otel Arazisinin İmar Planını Onayladı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Menderes Gümüldür'de 54 bin 202 metrekare büyüklüğündeki 2 parselin imar planını onayladı. Plan değişikliği ile araziye otel, günübirlik tesis alanı ve kumsal/plaj imarı verildi.

A+A-

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından (ÖİB) İzmir'deki bazı parsellerin imar planları ve plan değişikliklerine onay verildi.Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karar Sayısı: 1487

Mülkiyet Maliye Hazinesi adına kayıtlı olup özelleştirme kapsam ve programında bulunan İzmir ili, Menderes ilçe 2862 ada 24 ve 25 parsellere ilişkin “Otel Alanı (Emsal: 0,45; Yençok 5 kat) Günübirlik Tesis Alanı (Emsal:0.10, Yençok:4.50m.), Kumsal-Plaj, Dere ve Yol kullanım kararlan getirilmesine yönelik olarak Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca hazırlanan ekli 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Plan. Değişikliğinin onaylanmasına, Karar gereklerinin yerine getirilmesi hususlarında Özelleştirme İdaresi Başkanlığının yetkili kılınmasına, 3194 sayılı İmar Kanununun ek 3 üncü maddesi re 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanunun geçici 29 uncu maddesi ile 703 sayılı Kanun üionünde Kararnamenin geçici 8 inci maddesi gereğince karar verilmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.