Ozan Turan: Geleceğin ODE'sini Kurguluyoruz

Ozan Turan: Geleceğin ODE'sini Kurguluyoruz

Önümüzdeki döneme güçlü hedeflerle girdiklerini söyleyen ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ozan Turan, insan kaynağı, üretim, teknoloji, dijitalleşme ve Ar-Ge yatırımlarıyla geleceğin ODE’sini kurguladıklarını ifade etti.

A+A-

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan ODE Yalıtım, şirketin finansal performansını ve yeni dönem stratejilerini çalışanlarıyla birlikte değerlendirdiği ‘Paylaşım Toplantısı’nı, pandeminin ardından ilk kez fiziki ortamda düzenledi. Toplantıya İstanbul, Eskişehir ve Çorlu’daki çalışanların yanı sıra ODE Yalıtım’ın paydaşları ve davetlileri de katılım gösterdi.

Ozan Turan: “Stratejik planımızla yeni döneme hazırız”

2022-2024 dönemini kapsayan üç yıllık stratejik planla pandemi sonrası döneme hazır olduklarını söyleyen ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ozan Turan, “Küresel marka olma yolcuğumuzda büyük ve sağlam adımlar atmamızı sağlayacak bu plan doğrultusunda insan kaynağımıza, üretime, teknolojiye ve Ar-Ge’ye yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi. Tüm iş süreçlerinde dijitalleşmeye yönelik yatırımlar gerçekleştireceklerini ifade eden Turan şöyle devam etti; “Akıllı telefonlar günlük hayatımızda nasıl vazgeçilmez olduysa ODE’nin tüm süreçlerinde de yazılımların ve robotların vazgeçilmez olmasını hedefliyoruz. Özellikle rutin veya belirli algoritmalarla yapılabilecek işleri robotlara aktaracağız. Planlama ve raporlama ile ilgili bazı süreçlerde robotları kullanmaya başladık. Çünkü çalışanlarımızın daha fazla yaratıcılık gerektiren, katma değerli alanlara yönelmelerini istiyoruz.”

“Çalışan deneyimine odaklanıyoruz”

Şirketin bu yılki mottosunun ‘ODE Seninle Güçlü’ olduğunu hatırlatan Turan, “ODE’nin başarı hikayesinin arkasında yatan en büyük güç, insan kaynağımız. Biz de çalışanlarımızın mutluluğunu ve bağlılığını artırmaya, deneyimlerini iyileştirmeye odaklanıyoruz. Günümüz iş dünyasının gerektirdiği yetkinliklerle donatılan çalışanların olduğu, veriden maksimum yararlanılıp bunun katma değere dönüştürüldüğü, fikirlerin önemsendiği, katılımcı, şeffaf bir iş ortamıyla geleceğin ODE’sini kurguluyoruz” diye konuştu. Turan, çalışanlarının yanı sıra paydaşlarına da değer kattıklarına dikkat çekerek, Epikon Ustalar Festivali kapsamında Türkiye genelinde bayiler ve uygulamacı ustalarla buluştuklarını ifade etti. 

ODE’nin yeni stratejilerini yöneticiler anlattı

ODE Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan’ın da katıldığı toplantıda Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu, Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Kemal Direk, Teknik Genel Müdür Yardımcısı Tarık Uslu, Su Yalıtım Koordinatörü Metin Demir, İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney, Bağımsız Danışman Levent Pelesen ve Pazarlama Direktörü Ozan Turan, ODE’nin yeni dönem stratejileri hakkında bilgi verdi. Toplantının konukları PERYÖN Denetim Kurulu Üyesi Osman Cenk Akın insan kaynakları alanındaki gelişmeler, Tack TMI Eğitim Danışmanı Mina Karman ise yan haklar üzerine birer konuşma yaptı.

 

ODE Paylaşım Toplantısı keyifli anlara da sahne oldu. Toplantıda verilen bir arada sahne alan perküsyon grubu, “ODE Seninle Güçlü” isimli bestelerini çalarken, tüm salon şarkıya ve özel olarak hazırlanan koreografiye eşlik etti. Toplantının ardından düzenlenen gala yemeğinde de ODE çalışanları hep birlikte eğlenerek, unutulmaz bir akşam yaşadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.