İnşaat Deryası
  • E-DERGİ
  • EMLAK GÜNDEMİ
  • PROJELER
  • KENTSEL DÖNÜŞÜM
  • TOKİ
  • ULAŞIM
  • TİCARİ PROJELER
  • ARSA-ARAZİ
  • İMAR
  • Kategoriler
    • Arsa-Arazi
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • İhale
    • İmar
    • İnşaat Malzemeleri
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Ticari Projeler
    • TOKİ
    • Turizm
    • Ulaşım
    • Vergi-Kredi
  • Foto Galeri
    • Dekorasyon
    • Dünya
    • Emlak Gündemi
    • Magazin
    • Projeler
  • Web TV
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Teknoloji
  • Diğer
    • Yazarlar
    • Manşetler
    • Günün Haberleri
    • Gazete Manşetleri
    • Hava Durumu
    • Namaz Vakitleri
    • Sitene Ekle
    • İletişim
ODE Yalıtım’ın Isı Yalıtımı Tesisinde Üretim BaşladıODE Yalıtım’ın Isı Yalıtımı Tesisinde Üretim BaşladıTürkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, Eskişehir’de 200 milyon TL’lik bir yatırım gerçekleştirerek, ODE R-Flex markalı elastomerik kauçuk köpüğü ısı yalıtımı tesisi kurdu.
ODE Yalıtım, Pasif Ev Projesinin “Isı Yalıtımı Resmi Sponsoru” OlduODE Yalıtım, Pasif Ev Projesinin “Isı Yalıtımı Resmi Sponsoru” OlduODE Yalıtım, İki Okka girişimi tarafından hayata geçirilen ve yapımı Sakarya’da devam eden pasif ev projesinin “Isı Yalıtımı Resmi Sponsoru” oldu.
ODE Yalıtım’dan Sınır Köyündeki  Okula DestekODE Yalıtım’dan Sınır Köyündeki Okula DestekODE Yalıtım, Türkiye-Irak sınırındaki Üzümlü Köyü’nde yenilenen okulun ısı ve ses yalıtımını üstlenen İZODER üyeleri arasında yer aldı. ODE Yalıtım bu anlamlı projeye, ısı-ses ve yangın yalıtımında kullanılan cam yünü ürünleriyle katkı sağladı.
Ozan Turan: Geleceğin ODE'sini KurguluyoruzOzan Turan: Geleceğin ODE'sini KurguluyoruzÖnümüzdeki döneme güçlü hedeflerle girdiklerini söyleyen ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ozan Turan, insan kaynağı, üretim, teknoloji, dijitalleşme ve Ar-Ge yatırımlarıyla geleceğin ODE’sini kurguladıklarını ifade etti.
ODE Yalıtım 2020 Yılı En Çok İzolasyon Malzemesi İhracatı Yapan Firma Ödülünü AldıODE Yalıtım 2020 Yılı En Çok İzolasyon Malzemesi İhracatı Yapan Firma Ödülünü AldıODE Yalıtım, “2020 Yılı-En Çok İzolasyon Malzemesi İhracatı Yapan Firma” kategorisinde ödüle layık görüldü. Ozan Turan, “2023 yılına kadar kapasite artışı, dijital dönüşüm ve Ar-Ge için 125 milyon TL yatırım hedefliyoruz". dedi.
ODE Yalıtım Yeni Dönemde Müşteri Deneyimine OdaklanacakODE Yalıtım Yeni Dönemde Müşteri Deneyimine OdaklanacakPandeminin zorlu koşullarına karşın 2020 yılı için belirledikleri hedeflerin tamamını hayata geçirdiklerini söyleyen ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, 2021 yılı stratejileri ‘CX ODE’ ile müşteri deneyimine odaklanacaklarını dile getirdi.
ODE Yalıtım 40 mm Kalınlıkta Elastomerik Kauçuk Boru Üretimine BaşladıODE Yalıtım 40 mm Kalınlıkta Elastomerik Kauçuk Boru Üretimine BaşladıODE Yalıtım, Ar-Ge’yi odağına alarak geliştirdiği yenilikçi ürünlerin arasına, 40 mm kalınlığında elastomerik kauçuk boruyu ekledi.
İnşaat Projeleri İçin Uygun Çözümler Ode Select İle Tek Ekrandaİnşaat Projeleri İçin Uygun Çözümler Ode Select İle Tek EkrandaODE Yalıtım, inşaat projeleri için en uygun su yalıtımı çözümlerini dakikalar içerisinde bir araya getiren online sistem seçim aracı ODE Select’i geliştirdi.
ODE'den Su Yalıtımı Ustalarına Mesleki Yeterlilik Belgesi DesteğiODE'den Su Yalıtımı Ustalarına Mesleki Yeterlilik Belgesi DesteğiODE Yalıtım’ın desteği ile tüm Türkiye’den su yalıtımı ustaları, gerçekleştirilecek yazılı ve uygulamalı sınavlara herhangi bir bedel ödemeden katılabilecek, başarılı olan ustalara belgelendirmeleri yapılacak.
Su Yalıtımı Depreme Karşı KalkandırSu Yalıtımı Depreme Karşı KalkandırODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ceylin Akdemir 17 Ağustos depreminin 20’inci yıl dönümü vesilesiyle yaptığı açıklamada 1999 yılında yaşanan depremde su yalıtımının eksikliği nedeniyle facianın boyutlarının ciddi ölçüde büyüdüğünü hatırlattı.
ODE Yalıtım 2019 Hedeflerini PaylaştıODE Yalıtım 2019 Hedeflerini PaylaştıODE Yalıtım şirketi İstanbul’da beyaz yaka çalışanlarına yönelik düzenlediği Paylaşım Toplantısı’nda, şirketin 2018 performansı değerlendirildi ve 2019 hedefleri ele alındı.
  • İzmir’de 5 Bine Yakın Deprem Konutun Dönüşümü Tamamlandıİzmir’de 5 Bine Yakın Deprem Konutun Dönüşümü Tamamlandı
  • ABD’de Konut Fiyatlarındaki Artış Hız KesecekABD’de Konut Fiyatlarındaki Artış Hız Kesecek
  • Sinpaş, Yeni Konut Kampanyasına 14 Projeyle KatılıyorSinpaş, Yeni Konut Kampanyasına 14 Projeyle Katılıyor
  • İnşaat Malzemeleri Sanayinde Güven Endeksi 16 ay Sonra İlk Kez Arttıİnşaat Malzemeleri Sanayinde Güven Endeksi 16 ay Sonra İlk Kez Arttı
  • İngiltere’de Gayrimenkul Fiyatları 5 Yıl İçinde Yüzde 28 Artacakİngiltere’de Gayrimenkul Fiyatları 5 Yıl İçinde Yüzde 28 Artacak
  • Türkiye Konut Satışında Avrupa’da Birinci OlduTürkiye Konut Satışında Avrupa’da Birinci Oldu
  • “Yeni Evim” Kampanyası Konut Sektörünü Hareketlendirdi“Yeni Evim” Kampanyası Konut Sektörünü Hareketlendirdi
  • Aralık Ayında İpotekli Konut Satışları Yüzde 51,8 Azaldı!Aralık Ayında İpotekli Konut Satışları Yüzde 51,8 Azaldı!
  • Yeni Evim Konut Kampanyasında İllere Göre Kredi Verilecek!Yeni Evim Konut Kampanyasında İllere Göre Kredi Verilecek!
  • Yeni Evim Konut Kredisi Başvuruları Nasıl Yapılacak?Yeni Evim Konut Kredisi Başvuruları Nasıl Yapılacak?
ÇOK OKUNANLAR
  • 100 Bin İmarlı Arsanın Kura Çekilişi Bugün Başlıyor100 Bin İmarlı Arsanın Kura Çekilişi Bugün Başlıyor
  • Enerji Maliyeti Düştü, İnşaat Malzemeleri Fiyatı DüşmediEnerji Maliyeti Düştü, İnşaat Malzemeleri Fiyatı Düşmedi
  • Başarı Kriterimiz İstikrardırBaşarı Kriterimiz İstikrardır
  • Tapuda Düşük Bedel Göstermenin Cezası Ne Kadar?Tapuda Düşük Bedel Göstermenin Cezası Ne Kadar?
  • Ev Sahibi, Kiracı Evden Çıksın Diye Para ÖdüyorEv Sahibi, Kiracı Evden Çıksın Diye Para Ödüyor
İnşaat Deryası
  • Ana Sayfa
  • Künye
  • İletişim
  • RSS
Tüm Hakları Saklıdır © 2016

İnşaat Deryası

 |  Haber Scripti

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • 100 Bin İmarlı Arsanın Kura Çekilişi Bugün Başlıyor
    • Enerji Maliyeti Düştü, İnşaat Malzemeleri Fiyatı Düşmedi
    • Başarı Kriterimiz İstikrardır
    • Tapuda Düşük Bedel Göstermenin Cezası Ne Kadar?
    • Ev Sahibi, Kiracı Evden Çıksın Diye Para Ödüyor
    • Alaçatı’da Kimse Yokken Biz İnşaat Yapıyorduk
    • Bodrum'daki Arsa İhalesini NG Kütahya Seramik Kazandı
    • Tapuda Düşük Bedel Gösteren 80 Bin Kişi Maliye Bakanlığı'nın Radarına Takıldı!
    • Necip Nasır’dan Ekspertiz Zorunluluğu Açıklaması
    • Orta Gelirliye Konut Finansman Desteği Resmi Gazete'de Yayınlandı
    • İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Buca'da 38 Milyon TL'ye Satılık Arsa
    • BUMİDER’de Ferhat Özmen 3. Kez Güven Tazeledi
    • Kamuya İş Yapan Küçük ve Orta Ölçekli Müteahhitler de Af Yasası Kapsamına Alınmalı
    • Sirius Florida Satışa Çıktı!
    • Özelleştirme İdaresi 6 İlde 11 Arsayı Satışa Çıkardı