Öz Sermayemizle Butik ve Keyifli İşler Yapıyoruz

Öz Sermayemizle Butik ve Keyifli İşler Yapıyoruz

Uzun yıllar kamu taahhüt işleri yaptıklarını ve 2018 yılında sadece yap-sat projelerine yöneldiklerini belirten Ervanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Daştan, ilerleyen süreçte kendi sermayeleriyle butik ve keyifli işler yaptıklarını söyledi.

A+A-

Temelleri 1975 yılına kadar uzanan Ervanlar İnşaat; 2010 yılında İzmir’in Menemen ilçesinde Ervan Yapı, 2016 yılından beri ise Ervanlar İnşaat Taahhüt San. Tic. Ltd. Şti. ünvanıyla çalışmalarını yürütüyor. 2018 yılından itibaren taahhüt işlerini bırakan ve sadece yap-sat projelerine yönelen firma; Kent Buca Evleri, Kent Buca Evleri 2, Kent Çiğli Evleri gibi projelere imza attı. Taahhüt işlerinde ise 2 bine yakın konut, okul, hastane, Karşıyaka vilayet evi gibi projelere imza attı.

ervanlar-insaat.jpg

Çok özel projelere imza attık

Ervanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Daştan, şirketin geçmişinin çok eski olduğunu, bu nedenle sektörde tecrübeli olduklarını söyledi. İşlerinin sadece inşaat olduğunu ifade eden Daştan, "Şirketimiz 2018 yılında aldığı kararla taahhüt işlerini tamamen bıraktı ve yap-sata yöneldi. 5 yılda çok özel projelere imza attık. Şu an da Çiğli ve Bergama'da projelerimiz devam ediyor. Buna ek olarak Kuşadası'nda kendi arsamız üzerinde yine bir projeyi hayata geçireceğiz. Bu süreçten sonraki hedefimiz de kendi arsalarımızda üzerinde butik işler yapmak. Yaptığımız işlerden hem keyif almak hem de burada yaşayanların keyif içinde yaşamasını istiyoruz" dedi.

ve-hotels-karsiyaka.jpg

Ervanlar İnşaat'a güven var

Önceliklerinin para kazanmak olmadığını ifade eden Daştan, "Müşteri memnuniyetini ön plana çıkartıyoruz. İnsanlar güvene bakar. Biz de Ervanlar olarak bu güveni sağladık. Buca'nın en iyi konutlarını ürettik diyebilirim. Bunlar bize itibar ve güven oluşturdu. 24 saat telefonlarımız açık. Müşterimizin bir sorunu olduğunda ona muhakkak bir çözüm buluyoruz. Bizden 4’üncü, 5’inci dairesini alan müşterilerimiz var. Verdiğimiz sözü hep tuttuk. Müşterimiz inşaat halindeki dairemizi aldığında bitiş tarihimiz neyse o tarihte teslim ettik. Bunları ard arda koyunca ortaya bir güven çıkıyor" dedi.

Krediyle konut almak zorlaştı

Faizlerin çok yüksek olmasının inşaat sektörünü olumsuz etkilediğini söyleyen Daştan, şu değerlendirmede bulundu: "İnsanlar şu an konut almak yerine parasını faize yatırıyor. Aylık 100 bin lira geliri olan kişiye çıkan kredi miktarı bile 500 bin lira. Bu durumda krediyle konut almak çok zorlaşıyor. Biz de bu dönemi öz sermayemizle işler yaptığımız için atlatabiliyoruz."

30 yıldır çalıştığımız ekip arkadaşlarımız var

1994 yılından beri birlikte çalıştıkları ekip arkadaşları olduğunu belirten Daştan, "Kendi işinde çok başarılı olan ekip arkadaşlarımızla ilerliyoruz. Çalışanlarımızın sürekli olması, kaliteyi de sürekli hale getirebilmemize olanak sağlıyor. Uzun yıllar geçmesine rağmen yaptığımız binanın boyasında bile bir bozulma olmaması bizi gururlandırıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum