ODE'den Su Yalıtımı Ustalarına Mesleki Yeterlilik Belgesi Desteği

ODE'den Su Yalıtımı Ustalarına Mesleki Yeterlilik Belgesi Desteği

ODE Yalıtım’ın desteği ile tüm Türkiye’den su yalıtımı ustaları, gerçekleştirilecek yazılı ve uygulamalı sınavlara herhangi bir bedel ödemeden katılabilecek, başarılı olan ustalara belgelendirmeleri yapılacak.

A+A-

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi olan ODE Yalıtım, paydaşlarıyla birlikte büyüme hedefi doğrultusunda, Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun 2018/1 No’lu genelgesinin 6. maddesine uygun olarak Üretici Firma Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Mesleki Yeterlilik Belgesi desteği başlattı. ODE Yalıtım,  su yalıtımı ustalarının İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile zorunlu hale getirilen Mesleki Yeterlilik Belgesi’ni alması için Alberk QA Uluslararası Teknik Kontrol ve Belgelendirme Anonim Şirketi ile Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun bilgisi dahilinde bir protokol imzaladı. ODE, belge için başvuran ustaların 31 Aralık tarihine kadar geçerli devlet desteğinden yararlanabilmeleri için de bir teminat gösterdi. Bu paralelde başvuruda bulunan ustalar gerçekleştirilecek yazılı ve uygulamalı sınavlara hiçbir bedel ödemeden katılabilecek ve başarılı olmaları durumunda belge almaya hak kazanacaklardır.

Akdemir: “Ustalarımızın rekabetçilik gücünün artıran uygulamaları destekliyoruz”

Paydaşlarına daha fazla değer yaratmaya yönelik çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirten ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ceylin Akdemir, “Bu kapsamda en önemli paydaşlarımızdan birisi de farklı projelerde membran ürünlerimizin uygulamasını yapan su yalıtımı ustalarımız. Mesleki Yeterlilik Belgesi sayesinde ustalarımız mesleklerini daha güvenli bir şekilde icra ederken, yurtdışında da geçerli bu belge ile rekabetçilik güçlerini de önemli ölçüde artırıyorlar. Biz de ODE olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek, daha fazla ustamızın Mesleki Yeterlilik Belgesi sahibi olması için verdiğimiz destekle sürece yardımcı olmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

ODE’nin desteği ile ustalar hiçbir bedel ödemeden belge sahibi olacak

ODE Yalıtım’ın başlattığı destek, bu sürece yardımcı olarak ustaların hiçbir bedel ödemeden belge almasına yardımcı oluyor. ODE Yalıtım ve Alberk QA Technic’in web sitesinde tüm tarafların erişebileceği bir şekilde sosyal sorumluluk projesi ilan edilmiştir. Tüm Türkiye genelinden her tecrübe düzeyinden su yalıtımı ustasının başvurularına açık olan destekten yararlanmak isteyenlerin http://www.qameslekiyeterlilik.com/sinav/basvuru/ veya http://www.qatechnic.com/hizmet/personel-belgelendirme/basvuru-124/ linkindeki formu doldurmaları veya telefon yoluyla Alberk QA Technic ile iletişim kurmaları yeterlidir. Belge almak için başvuru yapan adaylara sınav tarihi ve saati telefonla aranarak ve kısa mesajla bildirilecek. Teorik ve performansa dayalı sınavlarda başarılı olan adaylara Mesleki Yeterlilik Kurumu’nca Mesleki Yeterlilik Belgesi ve aynı format dâhilinde taşınabilir cüzdan tipi MYK Mesleki Yeterlilik Kimlik Kartı düzenlenerek ulaştırılacak.

Sınavlar, Adana, Antalya, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Konya, Mersin, Samsun, Şanlıurfa ve Tekirdağ’da gerçekleştirilecek. Sınav için gerekli olan tüm araç gereç ve dokümanlar sınav merkezlerinde adaylara verilecek. Hem teorik hem de uygulamalı olarak gerçekleşen sınavlarda başarılı olan ustalara Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından basılacak belgeleri ulaştırılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.