İnşaat Projeleri İçin Uygun Çözümler Ode Select İle Tek Ekranda

İnşaat Projeleri İçin Uygun Çözümler Ode Select İle Tek Ekranda

ODE Yalıtım, inşaat projeleri için en uygun su yalıtımı çözümlerini dakikalar içerisinde bir araya getiren online sistem seçim aracı ODE Select’i geliştirdi.

A+A-

ODE Yalıtım son olarak, inşaat projeleri için en uygun çözümleri ve teknik dokümanları dakikalar içinde bir araya getiren online sistem seçim aracı ODE Select’i devreye aldı.

Sektörde bir ilk olan ODE Select ile çatılar, temel ve perdeler için yalıtım çözümleri, proje kriterlerine uygun sistemler, 2D detaylar, şartnameler ve teknik dokümanlar tek bir dosya halinde ve tamamen ücretsiz olarak bilgisayara indirilebiliyor. Sistem ayrıca, ihtiyaç duyulduğu takdirde satış temsilcilerinden teklif veya uzmanlardan teknik destek almaya da olanak tanıyor.

Erhan Özdemir: “Paydaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak yenilikçi bir sistem”

ODE Select hakkında bilgi veren ODE Yalıtım Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özdemir, “ODE Yalıtım olarak bu yılın başında KOD 2020’yi lanse etmiş ve önümüzdeki süreç için odağımıza almıştık. KOD 2020’nin K’si Kurum İçi Girişimcilik, O’su Operasyonel Mükemmellik, D’si ise Dijital Dönüşüm’ü temsil ediyordu. Dijital dönüşümün getirdiği değişimleri ve sektörümüzün gerekliliklerini göz önünde bulundurarak gerek üretim gerekse hizmet süreçlerimizde teknoloji ve inovasyonu önceliyoruz. Bu dönüşüm pandemi ile birlikte daha da arttı, insan odaklı iş modellerinin ve üretim süreçlerinin değiştiği bir dönem başladı. Biz de bu dönemde, inşaat sektöründe faaliyet gösteren paydaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak yenilikçi bir sistemi devreye aldık. ODE Select, Türkiye’de bir ilk olmasının yanı sıra dünya genelinde de sayılı iyi örneklerden biri. KOD 2020 çerçevesinde üzerinde halihazırda çalıştığımız, sektörümüze değer katan bu gibi ürün ve hizmetleri lanse etmeye önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz” dedi.

6 adımda ODE Select’i kullanma rehberi

Başta mimarlar, tasarımcılar, danışmanlar ve uygulamacılar olmak üzere, inşaat projelerinde faaliyet gösteren tüm paydaşların oturdukları yerden tüm çözümlere ulaşabildikleri ODE Select, hızının yanı sıra kullanım kolaylığı ile de dikkat çekiyor. Sistemi kullanmak için uygulanacak adımlar şu şekilde sıralanıyor:

1. www.odeselect.com.tr linki üzerinden projenizin bulunduğu bölgeyi seçin.

2. Ardından sırasıyla yapıyı, eğimi (çatılar için), kullanım tipini, altyapıyı, ısı yalıtımını seçin.

3. Uygun sistem ve ürünler hesaplansın.

4. Sisteminize uygun aksesuar çözümlerine ulaşın.

5. Uygun sisteme ait teknik doküman, çizim ve şartname metinlerini bir tıkla bilgisayarınıza indirin veya diğer bir kişiye gönderin.

6. Dilediğiniz takdirde ODE satış temsilcilerinden teklif veya uzmanlarından teknik destek alın.

ode-selct.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.