Nuray Artış Ode Yalıtım’ın Kurumsal İletişim Müdürü Oldu

Nuray Artış Ode Yalıtım’ın Kurumsal İletişim Müdürü Oldu

ODE Yalıtım’ın Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevine Nuray Artış atandı. Artış, ODE Yalıtım’ın iletişim stratejilerinin oluşturulması ile sosyal medya, etkinlik, sponsorluk, iç iletişim ve kurumsal iletişim faaliyetlerini yürütecek.

A+A-

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE Yalıtım’ın yeni Kurumsal İletişim Müdürü Nuray Artış oldu.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Nuray Artış, akademik hayatına Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık ve Tanıtım Anabilim Dalı’nda devam ediyor. Sürdürülebilirlik iletişimi kapsamında Greenwashing (Yeşil Aklama) kavramı ve dijital pazarlama iletişimi alanında çalışmalar yürüten Artış, İstanbul Teknik Üniversitesi Mindset Institute’den aldığı eğitimle İş Analisti unvanına da sahip. İş hayatına Bimeks’te başlayan Artış, E.C.A. SEREL, Tezmaksan Makina ve AGT markaları için çalıştı. Kurumsal iletişim profesyonellerinin sektörel olarak uzmanlaşmaları gerektiğini düşünen Artış, kariyerinde yapı malzemeleri sektörüne odaklandı. Artış, kurumsal iletişimin sponsorluk, işveren markası, fuar, dijitalleşme, CRM, etkinlik yönetimi, medya ve kamu ilişkileri, kampanya yönetimi, lider iletişimi ve mimar iletişimi gibi alanlarında deneyim sahibi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.