Northland Ankara Ard Germe Sistemiyle İnşa Ediliyor

Northland Ankara Ard Germe Sistemiyle İnşa Ediliyor

Northland Ankara'da estetik ve sağlam bina üretimine katkı sağlayan “ard germe” sistemi ile kolonsuz, ferah ve modern yapılar ortaya koyuluyor.

A+A-

Başkent’te en yeni konut projelerinin bulunduğu Ovacık’ta yükselen ve ard germe sistemiyle bölgedeki diğer projelerden sıyrılan Northland Ankara’nın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, ev sahibi olmak isteyenlerin, geçmişte hangi hususlara dikkat edeceklerini bilmeden hatalı seçimler yaptıklarını, ancak artık bilinçlendiklerini belirtirken, şunları söyledi:

‘’Türkiye’nin, konumu sebebiyle deprem kuşağında bulunması, eski tip konutlar yerine, depreme dayanıklı son teknoloji yapıların çoğalmasına neden oluyor. Ancak dayanıklılığa önem veren alıcı, mimariden de ödün vermek istemiyor. Biz de bu talebi karşılamak için, Northland Ankara’yı ard germe sistemiyle inşa ediyoruz. Ard germe ile toplam bina ağırlığı azaldığından, yapı depreme karşı daha dayanıklı hale geliyor. Betonda çatlak oluşumu ve sehim azalıyor. Ayrıca, sistemin olanak sağladığı küçük betonarme kesitleri ve büyük açıklık sayesinde mimari açıdan çok farklı ve değerli yapıların inşası mümkün kılınıyor.’’

Selahattin Uslu, ‘’önce insan’’ prensibini benimsedikleri projelerinde, depremden korkmadan rahat nefes alınabilen mimari eserler sunmak için çalışmaların son hızla devam ettiğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.