Nevbahar Üsküdar'da Şehir Terasları 5 Milyon TL'den Satışa Çıktı

Nevbahar Üsküdar'da Şehir Terasları 5 Milyon TL'den Satışa Çıktı

Kalyon GY tarafından hayata geçirilen Nevbahar Üsküdar projesinin şehir terasları satışa çıktı. Nevbahar Üsküdar şehir terasları 5 milyon 92 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

A+A-

İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa edilen Nevbahar Üsküdar projesinde şehir teraslı daireler satışa çıktı. İstanbul boğazı evinden seyretmek isteyenlere cazip fırsatlar ve indirimler sunuluyor.

Kalyon GY güvencesi ile inşa edilen Nevbahar Üsküdar’da, büyüklükleri 105 metrekare ile 665 metrekare arasında değişen, 2+1’den 5+2 penthouse’lara kadar farklı tipte 169 konut bulunuyor.

Nevbahar Üsküdar'ın şehir terasları satışa çıktı. İndirimli fiyatlarla satışa sunulan dubleks evlerde fiyatlar 5 milyon 92 bin TL'den başlıyor. 

 Şehir teraslı Nevbahar Üsküdar projesinden ev sahibi olmak isteyenler yüzde 0,56 vade oranıyla 120 ay taksit imkanından yararlanabiliyor. Projede daire teslimlerinin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

3 katta bin 900 metrekareye yayılan ve üst düzey tasarımla tasarlanan projenin içerisinde meydan, çarşı, sosyal tesis alanları, konut blokları ve çocuk parkı bulunuyor. Projede 138 mağaza, açık ve kapalı alanlardaki bistro, kafe ve restoranlar, son teknoloji ses ve görüntü sistemlerine sahip sinema salonları da mevcut. 

Nevbahar Üsküdar projesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 12 dakika, Taksim'e 20 dakika, Beşiktaş'a 15 dakika, Şişli'ye 20 dakika, Kadıköy'e 10 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 10 dakika mesafe uzaklıkta konumlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.