Nef İstanbul Dışındaki İlk İş Geliştirme Ofisini İzmir'de Açtı

Nef İstanbul Dışındaki İlk İş Geliştirme Ofisini İzmir'de Açtı

İzmir’de de bir arsa satın alarak ilk defa İstanbul dışında bir iş geliştirme ofisi kurduklarını belirten Nef yönetim kurulu başkanı Erden Timur İzmir’de düşük katlı, bahçeli konutların yer aldığı doğal köyler oluşturacaklarını ifade etti.

A+A-

Erden Timur, Nef’in pandemi sonrasındaki iş modellerini üç başlıkta özetledi.

YOL HARİTASINDA 3 İŞ MODELİ

Timur, “Bunlardan biri Endüstriyel üretim/Offsite üretim ve montaj konusu. Bu konuda ürün ve üretim ARGE çalışmalarımız 4 yıldır devam ediyor. Endüstriyel üretim çok daha faydalı ve doğaya saygılı, her şey verimli kullanıldığı için atık oranını azaltıyor. Türkiye için önemli bir ihracat değeri olduğunu düşündüğümüz bu yatırımla hem yurt içi hem de yurt dışı pazarında etkin rol oynamayı planlıyoruz” dedi.

NEF ARSA PROJESİ

Timur, lansmanını önümüzdeki aylarda gerçekleştireceği Nef Arsa projesinin bir diğer iş modeli olduğunu vurgulayarak, “Herkesin kolay ulaşabileceği ve gayrimenkul sahibi olacağı, bir taraftan yatırım olarak kullanırken bir taraftan da doğayla tanışma ya da ona geri dönme ihtiyaçlarının karşılanabileceği bir proje” diye konuştu. Erden Timur, konvansiyel üretimde de doğal ve kent için faydası olan yerler üreteceklerini, bu alandaki projelerin arsa yatırımıyla gerçekleştirileceğini belirtti.

İLK OFİS İZMİR'DE KURULDU

Timur, “Yatırımlarımızın yüzde 90’ını arsa satın alması ile yapacağız. Birkaç arsa satın aldık. Sapanca’nın en güzel yerindeki 600 milyon TL’nin üzerindeki yatırım değerindeki projemizde 100 villa tamamlanmak üzere. Proje içinde aynı zamanda 80 rezidans ve bir otel yer alacak. İzmir’de de bir arsa satın alarak ilk defa İstanbul dışında bir iş geliştirme ofisi kurduk. Amacımız İzmir’de de düşük katlı, bahçeli konutların yer aldığı doğal köyler oluşturmak. Bundan sonraki işlerimizde mutlaka kentin dokusuna bir artı değer katacak unsurlarımız olacak.” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.