Nef  Amerika'da 1 Milyon Metrekarelik Arsa Aldı

Nef Amerika'da 1 Milyon Metrekarelik Arsa Aldı

Yurt dışında markalı konut projeleri geliştiren Nef, markalı arsa geliştirmek için girişimlere başladı. Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde 1 milyon metrekare arsa alan Nef, burada Türkiye'de olduğu gibi markalı arsa projesi geliştirecek.

A+A-

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Türkiye genelinde farklı bölgelerden topladığı arazileri parselleyerek bunların üzerine sosyal donatılar ilave etti ve bunları ortak kullanıma sundu. NEF aracılığıyla arsa satışına start verdi. NEF, Kırşehir'den Balıkesir'e, Çanakkkale'den Sakarya'ya pek çok şehirde arsa üretimine başlayarak bu alanı domine etmeye başladı. 

Erden Timur, uzun zamandır sadece yurt içinde değil yurt dışında da yine markalı konut projeleri hayata geçiriyor. Fakat bugüne kadar hiç markalı arsa işine adım atmamıştı. 

Alınan bilgilere göre, Timur, şimdilerde pek çok ülkede markalı arsa için arayışları başlattı. Bu konuda ilk adımın atıldığı da belirtilenler arasında yer aldı. Buna göre; markalı arsaya ilişkin düğmeye basılan ülkenin Amerika Birleşik Devletleri olduğu belirtildi. Arsa için seçilmiş olan yer ise Kaliforniya eyaleti oldu. 

Alınan bilgilere göre, bu eyalette tam bir milyon metrekarelik (bin dönüm) arazi satın alan Erden Timur, burada projesini inşa etme amacıyla fizibilite çalışmalarına start vermiş bile. Bunun haricinde Erden Bey'in yine ABD'de farklı eyaletlerde benzer proje için arazi alım işlemlerinin sürdüğü de belirtiliyor.

Kaynak: Para Dergisi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.