Müteahhitler Federasyonu’nun Yeni Başkanı Kim Olacak?

Müteahhitler Federasyonu’nun Yeni Başkanı Kim Olacak?

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) genel başkanı Necip Nasır’ın milletvekili seçilmesinden dolayı bu görevini bırakması yeni başkanın kim olacağı sorularını gündeme getirdi. MÜFED 22 Temmuzda gerçekleştireceği genel kurulda yeni başkanını seçecek.

A+A-

Müteahhitler Federasyonu başkanı Necip Nasır milletvekili seçilmesinin ardından başkanlık görevini bıraktı. Nasır’ın başkanlık görevini bırakmasının ardından MÜFED yönetim kurulu ve denetim kurulu olağanüstü genel kurul kararı aldı. MÜFED olağanüstü genel kurul toplantısı 22 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek. Genel kurul sonucunda yeni yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri seçilecek.

22 Temmuzdaki genel kurula kadarki süreçte MÜFED Başkan yardımcısı İsmail Kahraman başkanlık edecek.

22 Temmuzda gerçekleşecek genel kurul toplantısında başkanlık yarışında tek liste ile gidilmesi bekleniyor. Federasyon tarafından resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen başkanlığa yönetim kurulunun da destek vereceği tek listeyle gidileceği konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde İzmir Müteahhitler Derneği başkanlığını yönetim kurulu kararı ile bırakan İsmail Kahraman'ın yerine yönetim kurulu üyesi ve imar komisyonu başkanlığı görevi yapan İslam Yıldırım oy birliği ile seçildi ve olağanüstü genel kurul kararı alındı. İMDER İzmir Müteahhitler Derneği genel kurulu İzmir Ticaret Odası meclisinde 20 temmuzda gerçekleşecek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.