Mustafa Sandal Çubuklu Vadi'deki Evini 29 Milyon TL'ye Satıyor

Mustafa Sandal Çubuklu Vadi'deki Evini 29 Milyon TL'ye Satıyor

Şarkıcı Mustafa Sandal Çubuklu Vadi'de bulunan 4 katlı villasını satışa çıkardı. 650 metrekare büyüklüğünde, 6 odalı villası için 29 milyon TL değer belirlendi.

A+A-

Mustafa Sandal, Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nde bulunan villasını satışa çıkardı. 650 metrekare büyüklüğündeki villanın 6 odası, 2 salonu bulunuyor. Küçük bir özel havuzu da var. Ayrıca Çubuklu Vadi Evleri, yıldız isimlerin merkez üssü şeklinde nitelendiriliyor. Engin Altan Düzyatan’dan Arda Turan’a kadar birçok ünlü burada yaşıyor.

Mustafa Sandal 2008’de evlendiği, çocukları Yaman ve Yavuz’un annesi Emina Jahovic’ten 2018 yılında ayrıldı. Emina ayrılık sonrası oğulları ile birlikte Zincirlikuyu Zorlu’ya taşınmış, Mustafa Sandal ise Çubuklu Vadi Evleri’nde oturmaya devam etmişti. Popçu, nice mutlu günlerinin geçtiği, Yaman ile Yavuz’un doğup büyüdüğü, A’dan Z’ye hatıralarla dolu 4 katlı villayı satmaya karar verdi.

2 yeni ev alacaklar

Mustafa Sandal, gayrimenkul danışmanı Sanem Çizmeci aracılığı ile villasını 29 milyon TL'ye (Yaklaşık 4 milyon 131 bin dolar) satıyor. Eski çift yaptıkları anlaşmaya göre Ulus Savoy’dan 2 ev satın alacak dairelerden biri oğulları Yavuz’a, biri Yaman’a ait olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.