Mobilyacılara Maliyetlerinden Daha Düşük Fiyata Mobilya Satıyoruz

Mobilyacılara Maliyetlerinden Daha Düşük Fiyata Mobilya Satıyoruz

Aksu Mutfak çatısı altında 2017 yılında faaliyet göstermeye başlayan Arredi markası 1.000’e yakın bayiye ulaştı. Aksu mutfak yönetim kurulu başkanı Cüneyt Aksu, “Mobilyacılara maliyetlerinin yüzde 30 altında fiyatla anahtar teslim mobilya satıyoruz” dedi.

A+A-

Menemen Türkeli köyünde 41 bin metrekare arazi üzerine kurulu 14 bin metrekare kapalı alana sahip fabrikada üretim yapan Arredi Mobilya fabrikalardan uygun fiyata hammadde aldığı ve seri üretim yaptığı için mobilyacılara maliyetlerinin altında mobilya satıyor. Bundan dolayı kısa sürede 1.000 bayiye ulaşan Arredi bayilik sistemiyle büyüyecek.

2015 yılında Avrupa’da mobilyada bayilik sistemi üzerine bir araştırma yapan Aksu Mutfak yönetim kurulu başkanı Cüneyt Aksu Avrupa’da mobilya fabrikalarının hiçbir şekilde müteahhitlere ürün satmadığını ve montajda yer alamadığını, sadece üretim yaparak bayilere sattığını keşfedince bu sistemi Türkiye’de uygulamak için Arredi markasını kurdu. 4 yılda 1.000’e yakın bayiye ulştı.

BAYİLER ÜRETİMİ DURDURUP MONTAJA YOĞUNLAŞTI

Türkiye’nin her yerinde 1000’e yakın mobilyacı müşterileri olduklarını belirten Cüneyt Aksu, “Arredi markamızı bayilik sistemine geçmek için oluşturduk. 41 bin metreakre arsa üzerinde 14 bin metrekarelik yeni bir üretim tesisi kurduk. Kapasitemiz çok yüksek. Ürettiğimiz tüm mobilyaların montajını yapma imkanımız yok.  Bu yüzden bayilik sistemine geçtik. Türkiye’nin her yerine kapı, kapak, süpürgelik ve bitmiş ürün gönderiyoruz. Bazı bayilerimiz üretimi tamamen durdurup bizden bitmiş ürün almaya başladılar Sadece montaj yapıyorlar” dedi.

arredi-mobilya-fabrikasi.jpg

BAYİLERİMİZİN ÖNÜNÜ AÇIYORUZ

İzmir’de sadece büyük projelerde yer aldıklarını 4 yıldır küçük projelere teklif vermediklerini ifade eden Aksu sözlerinin şu şekilde sürdürdü, “Bayilerimiz de büyük projelerde yer almaya başladılar. Tamamen üretime yoğunlaşıyoruz.  Zaten 100-150 konuttan az olan projelere teklif vermiyorduk. Bayilerimiz bu projelere teklif veriyorlar. Bayilerimizin finansal olarak gücünün yetmeyeceği 400-500 konutluk büyük projelerde yer alabiliriz. Bayilerimizin önünü açmaya çalışıyoruz. Başından beri amacımız buydu. Amacımıza doğru emin adımlarla ilerliyoruz.”

MALİYETLERİNİN YÜZDE 30 AŞAĞISINDA ÜRÜN SATIYORUZ

Aylık 600 daire üretim kapasitesine sahip olduklarını belirten Aksu vardiyalı çalışma ile bu kapasitenin 1.000 daireyi geçtiğini belirtti. Aksu, ”Mobilyacılar düşük kapasiteyle üretim yaptıkları için maliyetleri çok yüksek. Malzeme tedarikinde sıkıntı yaşıyorlar. Biz mobilyacılara maliyetlerinin yüzde 30 aşağısında ürün satıyoruz. Biz hammaddeyi fabrikalardan aldığımız için malzeme tedarikini ekonomik yapıyoruz. Makinelerimiz çok seri çalıştığı için hem daha ekonomik hem de daha kaliteli ürünler çıkıyor. Lake işlerinde aranan bir firma olduk. 100 metre boyunda bir lake hattımız var. Maliyetli olduğu için Türkiye’de bu hattan çok fazla yok. Lakede çok kaliteli işler çıkarıyoruz. Trabzon’dan İstanbul’a, Diyarbakır’dan Artvin’e kadar Türkiye’nin her noktasına ürün gönderiyoruz” ifadelerini kullandı.

Arredi Mobilya A.Ş’den bayilik almak isteyenler 444 0 163 üzerinden iletişim kurabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.