Mobilya Sektörü İzmir Modeko Fuarı’nda Buluşuyor

Mobilya Sektörü İzmir Modeko Fuarı’nda Buluşuyor

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), 06 - 09 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan 32. MODEKO 2021 “Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı”nı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de destekliyor.

A+A-

Sektörde marka olmuş büyük mobilya üreticileri, küçük ve orta ölçekli imalatçı firmalar, bayiler, toptancılar olmak üzere yerli ve yabancı sektör paydaşlarının katılımıyla düzenlenecek fuarda, klasik ve modern mobilyalar, eskitme ve modüler mobilyalar, masa, sandalye, kanepe ve koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri ile ofis mobilyaları, mutfak mobilyası, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuarları, aydınlatma ekipmanlarıyla birlikte sergilenecek.

Yurt içinden katılımın dışında İzmir MODEKO Fuarı’na yurt dışından Balkan ülkelerinden; Arnavutluk, Sırbistan, Bosna Hersek, Karadağ, Kosova, Makedonya, Romanya, Ortadoğu ülkelerinden; Fas, Lübnan, Cezayir, Katar, Kuveyt, Dubai, Irak, Suriye, Mısır, Filistin, İsrail, Umman, Libya, Rusya ve Kafkasya ülkelerinden; Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Azerbeycan, Özbekistan, Avrupa ülkelerinden ise Almanya, Belçika, İngiltere ve İtalya’dan da katılım bekleniyor.

Sektöre moral buluşması

Kovid-19 pandemisine karşı tüm güvenlik ve hijyen tedbirlerinin alınacağı ve katılımcıların HES kodu ile ziyaret edebilecekleri MODEKO Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı için heyecanlı bekleyiş başlarken, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, “Üye markalarımız ile katılım sağlayacağımız fuar, aylar sonra sektöre de moral niteliğinde olacak” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.