Mistral GYO'dan Yeni Proje: Kumsal Boyalık

Mistral GYO'dan Yeni Proje: Kumsal Boyalık

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne yeni bir proje daha ekliyor. Çeşme'de denize sıfır arazide 88 suitten oluşan 'Kumsal Boyalık' projesini hayata geçiren Mistral GYO, inşaat sürecine başladı.

A+A-

Mistral GYO, ilk projesi Mistral İzmir’den sonra ikinci projesini Çeşme Boyalık'ta hayata geçiriyor. Mistral GYO Çeşme Boyalık’ta projelendirdiği Kumsal Boyalık’ın inşa sürecini başlattı.  İzmir Çeşme’nin en özel koyu Boyalık’ta 16.376 metrekare arsa üzerine inşa edilecek ‘Kumsal Boyalık’, 4 mevsim yaşamı mümkün kılacak.

kumsal-boyalik.jpg

7 blok 88 suit

Ilıca plajına komşu, denize sıfır konumu ve özel plajı ile sakinlerine ayrıcalıklı bir hayat sunacak olan Kumsal Boyalık, net ve akıcı mimarisi ile hem sosyal hem müstakil yaşamı bir arada mümkün kılıyor. Çeşme Boyalık’ta konumlanan proje modern hayatın gerektirdiği tüm yaşamsal ayrıntılara lüks çizgide yer verirken, sosyal donatıları ve inşaat kalitesiyle Çeşme’nin 4 mevsim sunduğu doğa mirası güzellikleri sakinleriyle buluşturacak. Az katlı özgün ve şık mimarisiyle bölge dokusu ile uyumlu bir yapıda yükselecek Kumsal Boyalık, 7 blok ve 88 suit birimden oluşuyor.

kumsal-boyalik-satilik.jpg

Ege’nin dokusuna uygun özellikte tasarlanan peyzajı, doğa ve deniz manzarasına eşlik eden sosyal alanları, tüm yıl yüzme keyfi için tasarlanan denizle iç içe sonsuzluk havuzu, tüm gün hizmet verecek cafe ve lounge alanı, Fitness ve SPA merkezi ile Kumsal Boyalık sakinlerini yaşama davet ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.