Mistral GYO, Mistral İzmir'deki Portföyünü Yeniden Satışa Açtı

Mistral GYO, Mistral İzmir'deki Portföyünü Yeniden Satışa Açtı

Yeni yatırımlarla yeni projelere odaklanan Mistral GYO, Bayraklı’da hayata geçirdiği Mistral İzmir projesinde son daireleri satışa sundu. Satışa açılan portföydeki daireler kısa süreliğine özel ödeme avantajlarıyla satışta olacak.

A+A-

Mistral GYO, son açtığı portföyü 2024’ün ilk ayına özel bir kampanya ile satışa çıkardı. Mistral İzmir’de yaşama hazır daireler yüzde 50 peşin, 24 aya varan vade farksız taksitlendirme, yüzde 35 peşin, 12 aya varan vade farksız taksitlendirme ve peşin ödemede yüzde 10 indirim olmak üzere avantajlı ödeme seçenekleri ile ev sahiplerini bekliyor.

Şehrin en prestijli daireleri ‘Akıllı Ev Sistemi’ ile uzaktan yönetilebiliyor.

İnsan ve çevre odaklı, yapısal kalitesi yüksek, yenilikçi ve prestijli proje uygulamaları ile Türkiye inşaat sektörüne öncü projeler üretme hedefi ile kurulan Mistral Gyo’nun inşa ettiği Mistral İzmir, şehrin en prestijli yapısı olarak gösteriliyor. “Konut”, “otel”, “ofis” ve “çarşı” olarak bütünleşik bir yapıda oluşturulan 37 katlı projenin konut bloğunda toplam 110 konut yer alıyor.  Mistral GYO’nun konut bloğunda açılan envanterde 2+1 ve 3+1 daireler açık ve kapalı mutfak alternatifleriyle sunuluyor. A’dan Z’ye her detayı titizlikle hazırlanan dairelerde kullanılan ‘Akıllı Ev Sistemi’ ile evin tüm ihtiyaçları ekran üzerinden saniyelerde çözülüyor. Akıllı telefon ile entegre çalışan sistem, evden uzakta iken evin kontrolünü parmak uçlarına getiriyor.

İster hemen yaşam ister yüksek kira getirisi...

Yeni açılan portföydeki büyüklüğü 168 m2 ile 234 m2 arasında değişen ve özel fiyatlarla satışa çıkan 2+1, 3+1 dairelerde ev sahipleri hemen yaşamaya başlayacağı gibi yüksek kira getirisi ile de kiraya verilebiliyor. En yeni teknolojiye sahip ankastre ürünlerle donatılan mutfaklar, çift banyo, geniş balkonlar ve yüksek tavana sahip daireler, yüksek kaliteli ve lüks yaşamı odağına alan malzeme kullanımı ile de farklılaşıyor. Çelik kompozit yapıya sahip Mistral İzmir, AFAD ve ODTÜ’nün dayanıklılık testlerine düzenli olarak tabi tutuluyor ve güvenliği kurumlarca onaylanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum