Mimari Sistemlerde Marka Projelerin Çözüm Ortağıyız

Mimari Sistemlerde Marka Projelerin Çözüm Ortağıyız

Henüz 2 yıllık firma olmasına rağmen alüminyum sektöründe Ege’de en çok ihracat yapan 5 firma arasına girmeyi başaran ATS Alüminyum, iç piyasada da markalı konutlara yöneldi. İzmir ve İstanbul’daki büyük projelerde yer aldı.

A+A-

Alüminyumda sektöründeki 25 yıllık tecrübelerini 2021 yılında ATS markası ile birleştiren Adem Aslan ve Mustafa Ateş hem yurt içinde hem de yurt dışında büyümesini sürdürüyor.

Gaziemir Sarnıç’ta 1.560 metrekarelik alanda Line Rossa üretici bayisi olarak hizmet verdiklerini belirten şirketin kurucu ortaklarından Adem Aslan, “Geçtiğimiz yıl 15-20 kişilik bir ekiple hizmet veriyorduk. Son 1 yılda 2 kat büyüdük. Ekibimizi 40 kişiye çıkardık. Hem mimarlarımız, hem proje sorumlularımız hem de ustalarımız çok tecrübeli. Satış-pazarlamada büyük ilerleme kaydettik. Sadece İzmir’de değil il dışında da büyük projeler aldık. Bornova’da Narova projesi, Buca’da North City projesi ile anlaştık. İstanbul pazarına girdik. Demirören Grubu’nun İstanbul’un en değerli lokasyonu olan Kemer Country’de hayata geçirdiği 50 villalık projesi ve otel projesi ile anlaştık. Butik projelerde de çok iyiyiz. ATS, hem büyük projelerde hem de butik işlerde çok iddialı”

ATS Alüminyum cepheye yönelecek

‘Kadromuz oturdu, makine yatırımlarımızı tamamladık’ diyen Adem Aslan, “Sektördeki en iyi makine parkurlarından birine sahibimiz. Mevcut metrekaremiz bize yetmemeye başladı. Fabrika arayışı içerisindeyiz. Daha büyük bir fabrikaya geçtiğimizde ikinci hattımızı da kuracağız. Biz bu işi kurarken 5 yılda kendi fabrikamızı kurmayı öngörmüştük. İkinci yılımızda yeni fabrikaya geçme ihtiyacı oluştu. Cephe işleri için ayrı bir ekip kurduk. İzmir’de cephe konusunda ciddi eksiklik var. İskele yatırımlarımızı tamamladık. İş sağlığı güvenliği eğitimlerini tamamladık. Satış-pazarlama faaliyetlerine başlıyoruz. Yüksek montanlı işlerin, kule projelerinin cephe işlerinde de yer almak istiyoruz. Bu konuda da çok iddialıyız” ifadelerine yer verdi.

Ege’de en çok ihracat yapan ilk 5 firma içerisinde

ATS Alüminyum’un ürettiği sistemleri Mert Alüminyum firmasının yurt dışında sattığını belirten Aslan ihracat kanadındaki çalışmalarından şu şekilde bahsetti: “İhracat hedeflerimize yaklaştık. Ege Bölgesi’nde en çok ihracat yapan ilk 5 firma içerisindeyiz. Biz ihracatta da çok iddialıyız. Bu rakamları daha da yukarı çıkaracağız. Avrupa’da çok yoğun talep aldığımız için her ayın bir haftasını Avrupa’da geçiriyorum. Özellikle Hollanda’da çok yoğun çalışıyoruz. Almanya, Fransa ve Belçika’ya da ihracat yapmaya başladık. Devletin ihracat desteklerinden faydalanıp çok daha iyi noktalara ulaşacağız.”

Referans projeler:

kemer-country.jpgKemer Country Su EvleriNnnnnorth-city.jpgNorth City

narova.jpg

Narova 6. etap

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.