Mimari Proje Sergisine Tam Not

Mimari Proje Sergisine Tam Not

İzmir Serbest Mimarlar Derneği (İzmir SMD) ve Koleksiyon Mobilya’nın uzun soluklu ortak çalışması “Koleksiyon / İzmir SMD Mimarları Ağırlıyor” sergilerinin 21'incisi Koleksiyon İzmir Merkezi’nde açıldı.

A+A-

Tarkan Oktay'ın kurucusu olduğu Tarkan Oktay Mimarlık ve Hüsamettin Özkaymakçı'ya ait Dekomod Mimarlık'ın gerçekleştirdiği Mimari Proje sergisine sektör temsilcileri ve mimarlık öğrencileri de ilgi gösterdi.

Mimar Tarkan Oktay'a ait Gördes Belediyesi Su Parkı, Cafe - Bar, Lia Dental Klinik, Beyaz Martı Dental Klinik, Konut projesi, Tolkar Renovasyon ve Hukuk Bürosu projelerinin çizimleri sergi kapsamında beğeniye sunuldu.

2005 yılından beri sektörde hizmet verdiğini ifade eden Mimar Tarkan Oktay, yurtiçi ve yurtdışında imza attığı projelerle hem estetik hem mimariyi bir arada sunmak için çalıştığını söyledi.

Mimari proje sergisi 15 Aralık 2016 tarihine dek gezilebilecek.

Mimar Tarkan Oktay kimdir?

1968 Gölcük doğumlu. Dokuz Eylül Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi 1992 yılı mezunu. Ortadoğu Teknik Üniversitesi’ nde yüksek lisans çalışmalarında bulundu. Mezuniyet sonrasında önde gelen mimarlık ofislerinde pek çok özel proje çalışmaları içerisinde bulundu ve çeşitli mimarlık dergilerinde yeraldı. 2005 yılında kurduğu kendi mimarlık ofisi ile yurtiçinde ve dönem dönem yurtdışında lüks konut, otel, ofis, cafe, restaurant, showroom, gym, mimari ve iç mekan proje çalışmaları ve uygulamalarıyla mimarlık eylemlerine devam etmektedir. Yaşar Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümünde 2010-2013 yılları arasında yarı zamanlı öğretim görevliliğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.