Milyonlarca İnsanın Ekmek Yediği İnşaat Sektörünü Yaftalamak Alçaklıktır!

Milyonlarca İnsanın Ekmek Yediği İnşaat Sektörünü Yaftalamak Alçaklıktır!

İzmir Müteahhitler Derneği (İMDER) başkanı İslam Yıldırım, Gazeteci İsmail Saymaz'ın Twitter'da inşaat sektörü üzerinden dini değerlere saldırmasına tepki gösterdi. Saymaz'ın paylaşımına sosyal medyadan da büyük tepki yağdı.

A+A-

Gazeteci İsmail Saymaz Twitter hesabında 'Türkiye'nin en büyük 10 müteahhitlik şirketi' verilerini paylaşarak 'İnşaat ya Resulallah' ifadesini kullandı. Saymaz'ın ifadelerini dini değerleri aşağlamak olarak değerlendiren sosyal medya kullanıcıları büyük tepki gösterdi. 

Saymaz'a bir tepki de İzmir Müteahhitler Derneği (İMDER) başkanı İslam Yıldırım'dan geldi.

İMDER başkanı Yıldırım tepkisini şu ifadelerle dile getirdi, "Allah'a, peygamberine ve insana saygısı olmayan bu kişi ile alakalı gereken cevabı en kısa sürede vereceğiz. Türkiye'deki inşaat sektörü ile ilgili bir sorununuz varsa çıkar gazetenizde, köşenizde yazarsınız. Bunu yazarken de toplumun inancına ve değer yargılarına hakaret etmeden yaparsınız. Hz. Peygamber ile sorununuzu inşaat sektörü ile ilişkilendirip dillendirmek aklın, vicdanın, izanın ve şuurun kabul edeceği bir durum değildir. Milyonlarca insanın ekmek yediği bir sektörü bu şekilde yaftalamak en hafif tabiri ile alçaklıktır" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum