Mia Port Nisanda Lansmana Çıkacak!

Mia Port Nisanda Lansmana Çıkacak!

Koç İnşaat’ın 140 konutluk yeni projesi Mia Port nisan sonunda lansmana çıkacak. Ön talep toplamaya devam eden Mia Port projesinde lansmanla beraber özel ödeme planları uygulanacak.  

A+A-

6.000 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan 32 katlı Mia Port projesinde 140 daire ve ticari alanlar yer alacak.

1+1’den 6+1’e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen projede teraslı ve loft dairelere de yer verilecek. Daireler modüler sistemle birleştirilerek daha büyük daireler elde edilebilecek. Müşterilerden gelecek taleplere göre daire sayısı azalabilecek.

Projede ticari alanlara yer verildi. Ticari alanlar, konutların yer aldığı siteden bağımsız olacak.  

mia-port-satis-ofisi.jpg

Ocak ayı itibariyle ön talep toplamaya başlayan Mia Port projesinin satış ofisi açıldı. Projenin maketi ve kataloglar satış ofisinde sergilenmeye başladı. Ön talep sürecinde başvuruda bulunan müşteriler Pandemi nedeniyle randevulu sistemle satış ofisine davet edilecek.

NİSANDA LANSMANA ÇIKACAK

Proje lansmanının Nisan ayı sonunda yapılması planlanıyor. Lansmanla beraber özel ödeme planları da açıklanacak. Mia Port projesindeki daireler 1 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

isil-ertin.jpg

KÖRFEZ MANZARASI HİÇ KAPANMAYACAK

Dairelerin tamamının körfez manzarasına sahip olduğunu belirten Koç İnşaat proje satış müdürü Işıl Ertin, “Projemizin yer aldığı parselden sonra imar adası yok. Projemizin önünde başka bir proje olmayacak. Körfez manzarası hiçbir zaman kapanmayacak. Bu projede sadece konutlara yer verdik. Ticari alanlar siteden bağımsız olacak.  Oturumculara hitap eden butik bir proje hayata geçireceğiz” dedi.   

mia-port-alsancak.png

İZMİR KÖRFEZİNİN ORTA NOKTASINDA

Projenin lokasyonuyla ilgili bilgi veren Ertin, “Projemizi hayata geçirdiğimiz İzmir Yeni Kent Merkezi çok hızlı gelişiyor. Hemen yanımızda başlayacak 2 proje daha var. İlerleyen zamanlarda daha çok proje göreceğiz. Konum olarak hem Bayraklı, hem Karşıyaka hem de Alsancak’ın ortasında kalıyoruz. İzmir körfezinin orta noktasındayız. Her yere ulaşım çok kolay. Konumdan dolayı çok fazla talep alıyoruz” ifadelerini kullandı.

mia-port.png

PROJEYİ EN GÜVENLİ HALE GETİRMEK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

İzmir depreminde 6-8 katlı binalar hasar gördüğünü belirten Işıl Ertin şu şekilde devam etti, “Depremde yüksek katlı binalarda en ufak çatlak bile oluşmadı. Yüksek katlı binaların güvenliği ile ilgili endişeler de kalktı. Bugün doğru mühendisliği uyguladığınızda denizin ortasına bile gökdelen yapabiliyoruz. Biz de Mia Port projemizde bu işin uzmanlarıyla zemin etüdü çalışması yapıyoruz. Nasıl bir zemin güçlendirme yapacağımız etüt çalışmaları neticesinde ortaya çıkacak. Mia Port projesini en güvenli hale getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Zemin etüdü çalışmalarından sonra zemin çalışmalarımız başlayacak. 6-8 ay gibi bir sürede zemini güvenli hale getirip inşaata başlamayı planlıyoruz. Zemin güçlendirme çalışmaları tamamlandıktan sonra projenin inşaatı 24 ay içerisinde tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek.”

koc-insaat-mia-port.png

BORNOVA’DA STAJERLİK YAPTIK, DİKEY PROJEYE HAZIRIZ

Mia Port’un Koç İnşaat’ın ilk kule projesi olacağını ifade eden Ertin sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Bornova’da 14 katlı dikey bir projemizin inşaatı devam ediyor.  Mia Suits Bornova projemiz 12. katta. Her hafta bir kat çıkıyoruz. 2 hafta sonra kaba inşaatımız bitecek. Bornova projesiyle bir stajerlik yaptık. Dikey projeye hazırız.”

YATAY VE DİKEY PROJEYE TALEP ATTI

Ertin son olarak şunları söyledi, “Depremde 6-8 katlı binaların hasar görmesi dikey ve yatay projelere talebi artırdı. Bayraklı bölgesinde oturanlar dikey binalara yöneldi. Koç İnşaat olarak hem yatay hem de dikey projelerimiz mevcut. Yatay ve dikey projelerimize ciddi talep var. 2 katlı olan Sarnıç projemiz ve 32 katlı Mia Port projemizde çok ciddi talep aldık. Mia Sarnıç projemizin temellerini nisan ayında atacağız. Mia Sarnıç’taki konutların yüzde 45’i satıldı.”  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.