Meva Ahşap Ve Trio Modül 2024’te İki Yeni Ürünü Piyasaya Sunacak

Meva Ahşap Ve Trio Modül 2024’te İki Yeni Ürünü Piyasaya Sunacak

Meva Ahşap ve Trio Modül markalarıyla 2024 yılında iki yeni ürünü piyasaya sunacaklarını belirten Zekeriya Hazırbulan, yeni yılda kendinden kulplu kapak ve dekoratif duvar panellerinin üretimine ve satışına başlayacaklarını söyledi.

A+A-

Meva markasıyla inşaat ve mobilya sektöründe yatırım yapan Zekeriya Hazırbulan, 2015 yılında Meva Ahşap markasıyla panel üretimine, 3 yıl önce de Trio Modül ile özel ölçü mobilya üretimine başladı. Meva Ahşap 60 ülkeye ihracat yaparken Trio Modül iç piyasaya odaklandı. Sivas'taki kapı fabrikalarıyla beraber 100 kişilik bir ekiple hizmet verdiklerini belirten Hazırbulan, üretim ve pazarlama hedefleri hakkında konuştu.

İki ayrı markayla hem yurt dışı hem de iç piyasadaki taleplere cevap veriklerini belirten Hazırbulan, şirketlerden Meva Ahşap için şunları söyledi: "Tedarik fabrikası olarak faaliyet gösteriyoruz. Özellikle ihracata yönelik üretim yapıyoruz.  Şu an için 55-60 ülkeye ihracat yapıyoruz.  Mutfak ve banyo dolaplarında kullanılan kapakların panellerini üretiyoruz.  Ayrıca kapı yüzeyi üretimi yapıyoruz. Bunu daha çok iç piyasaya veriyoruz."

Özel ölçü, seri üretim

Hazırbulan, 3 yıl önce hayata geçirdikleri Trio Modül markasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Bu markamızın altında katma değeri yüksek ürünler üretiyoruz. Mutfakların bitmiş halini pazarlıyoruz. Müşteri gruplarımız yine bayiler. Biz özel ölçü seri üretim mantığıyla işimizi yapıyoruz. Tek bir dairenin mobilyasını da, 1.000 daireli projenin mobilyasını da aynı hattan çıkarabilecek bir sistem geliştirdik”

2024 hedefleri

2024 hedeflerini sıralayan Hazırbulan, "İç piyasada satış noktalarımızı ve bayi sayımızı yeni yılda artırmayı hedefliyoruz. Meva Ahşap olarak 200’e yakın satış noktamızla hizmet veriyoruz. Trio Modül’de ise hedefimizi bayi sayımızı 50’ye çıkarmak. Bayilik verirken bu işi teknik olarak bilen ve güvenilir kişileri tercih edeceğiz. Çok fazla bayilik talebi alıyoruz ama biz en doğrusunu seçmeye çalışıyoruz. Bunun dışında yeni ürünlerimizi de portföyümüze katacağız. Kendinden kuplu kapakların üretimine başlayacağız. Duvar panellerinin satışına yine 2024 yılında başlayacağız. İhracat siparişlerimizi aldık ve üretimlerine başladık. 2024'te onu da aktif hale getireceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.