Mekan İçinde Mekan Oluşturan Yeni Nesil Ofis Mobilyaları

Mekan İçinde Mekan Oluşturan Yeni Nesil Ofis Mobilyaları

Bürotime, modüler ürün grupları içerisinde yer alan Hexa ve Pick ürün aileleri, ofislerde aynı alan içinde dinlenme, bekleme ve etkinlikler gibi birçok ihtiyaca çözüm sunarak, sonsuz kombinasyonlar yapabilme imkânı veriyor.

A+A-

ürotime b.design team tarafından tasarlanan Hexa ve Pick ürünleri; modüler yapıları ile ofisleri sonsuz kombinasyonlar oluşturma imkânı verirken hem küçük hem de geniş bekleme alanları için uygun çözümler ve yenilikler getiriyor.

burotime-hexa.jpg

HEXA

Olası durumlara karşı farklı ihtiyaçların duyulabileceği ofis ortamlarına uygun değişimler yapabilme imkânı sunan Hexa; ofislerde yaratıcı çözümler sunuyor.

Geniş kullanım alanı ve çoklu kullanıcıya hitap eden Hexaaltıgen ve diagonal yalın geometrik formlar bir araya gelerek sonsuz varyasyonlar oluşturduğu gibi tek başlarına da kullanılabiliyor. Modüler yapısı sayesinde, birçok farklı mekânda, farklı kombinasyonlarla kendine yer edinebilen Hexa kullanıcısının ve bulunduğu ortamın ihtiyaçlarına cevap verebilir bir ürün olma özelliği taşıyor. Hexa’nın oturma birimleri birbirlerine montajlanmadığı için kullanıcılara dilediği zaman oturma düzenini değiştirme fırsatını da vererek, yeni tasarımlar yaratılmasına olanak sağlıyor.

burotime-hexa-2.jpg

PICK

Pick; modüler birimlerden oluşan yapısı ve değişen materyal ve renk alternatifleriyle ofislerde birçok kombinasyon yaratma imkânı sunuyor. Dost canlısı ve sempatik etkisiyle çoklu kullanımlarda renkli, hareketli ve heyecan verici olurken, tekil kullanımlarda organik ve sempatik bir ürün olma özelliği taşıyan Pick, kişiliği betimleyen özel bir ürün ailesi. Sosyalleșmeyi vücut dilinde taşıyan Pick, ofislere keyifli bir oturum ve bekleme alanı sunuyor. Form olarak zemine doğru genişleyen yapısıyla stabil bir duruş sergilerken; detay ve bitişlerindeki yumuşak ve kıvrımlı yüzeyleri ile kullanıcının zihinsel dinginliğe ulaşmasına yardımcı oluyor. Tekli, ikili, üçlü, sehpalı/sehpasız, oturum yüzeyi farklı yönlere bakan alternatifleri ile zengin bir ürün ailesi oluşturan Pick ofislerde yaratıcılığı, sosyalliği ve fonksiyonelliği simgeliyor.

burotime-pick.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.