Mehmet Ceylan Yapı Türkiye Ciro Şampiyonu!

Mehmet Ceylan Yapı Türkiye Ciro Şampiyonu!

Qua Granite'in Fas'ta iş ortaklarıyla düzenlediği buluşmada Mehmet Ceylan Yapı 2 ödülle döndü. Mehmet Ceylan Yapı tüm bayiler arasında en yüksek ciroyu sağlayarak Ege Bölgesi ve Türkiye birinciliği ödülüne layık görüldü.

A+A-

Sektördeki lider konumunu sürdüren QUA Granite, 2023 yılında elde ettiği başarıları 9- 12 Şubat tarihlerinde Fas’ta düzenlediği zirve buluşmalarında, iş ortaklarıyla birlikte kutladı.  

Adımlarını hızlandırarak, her geçen gün daha büyük hedeflere ulaşma çabasını sürdüren QUA Granite, 2024 yılı hedeflerini de paylaştığı dört günlük etkinlikte “Hayallerimiz var, işimiz çok" temasıyla, sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirdi.  

2023 Türkiye Geneli Ciro Birinciliği ödülü sektörde 30. yılını doldurmaya hazırlanan Mehmet Ceylan Yapı'nın oldu. Geceden iki ödül ile ayrılan Mehmet Ceylan Yapı, Ege ve Akdeniz Bölgesi Ciro Birinciliği ödülünün de sahibi oldu.  Gecede Mehmet Ceylan Yapı'nın ikinci kuşak temsilcisi Ömer Ceylan ödülünü QUA Granite Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan'dan aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.