Mandalina Evleri Çeşme'de 3 Yeni Projeye Başlıyor

Mandalina Evleri Çeşme'de 3 Yeni Projeye Başlıyor

Çeşme'de 17 yılda 250'nin üzerinde villa inşa eden Mandalina Evleri 2021 yılında 3 yeni projeye imza atacak. Mandalina evleri yönetim kurulu başkanı Koray Eroğlu yeni başlayacak projelerle ilgili bilgi verdi.

A+A-

İnşaat Faaliyetlerine Çeşme Alaçatı'da başlayan Mandalina Evleri uzun süre Alaçatı'da inşaat yaptıktan sonra son 5 yıl içerisinde Çeşme'nin her bölgesinde proje geliştirdi.

İnşaatın yanısıra turizm yatırımları da bulunan Mandalina Evleri'nin Alaçatı'da otel işletmesi bulunuyor.

Mandalina Evleri yönetim kurulu  başkanı Koray Eroğlu 2021 yılı içerisinde başlayacak projeleri ile ilgili şu bilgileri paylaştı;

mia-casa-alacati.jpg

MİA CASA ALAÇATI 

Alaçatı'da  modern mimarisi ile yapılacak 4 adet ultralüx villa; müstakil yüzme havuzlu,  yerden ısıtma sistemli, otomatik panjurlu,1. Sınıf ısı yalıtımlı çift camlı alüminyum doğramalı ve ekstra 1. Sınıf lüx inşaat malzemeli olarak yapılmaktadır. Ayrıca binamız akıllı bina sistemiyle otomasyonlu  olup, özel tasarım proje peyzajlıdır. Dokunmatik ekran multitouch sistem ile tüm akıllı ev otomasyonu sağlanmaktadır.

reisdere.jpg

REİSDERE VİLLAGER

Alaçatı taş mimarisi ile yapılacak 4 adet taş evimiz; Provence tarzda inşa edilecektir. Provence tarz mimari gereği taş, köy sıvası, ahşap panjur, toskana kiremit, rustik mutfak, şömine, karo taş döşemeleri gibi ince detaylarla zenginleştirilmiştir. Müstakil havuzları mevcut olup ekstra 1. Sınıf lüx inşaat malzemeli olarak yapılmaktadır. Ayrıca binamız akıllı bina sistemiyle otomasyonlu olup, özel tasarım proje peyzajlıdır.

dalyan.jpg

TERRAZA AYAYORGİ VİLLALARI

Dalyanköy’de Ayayorgi koyuna çok yakın mesafede yapılacak 5 adet ultra lüks 250m2 kullanım alanlı villalar inşa etmekteyiz .Diğer projelerimizde olduğu gibi özel mimarisiyle ve 1.sınıf inşaat kalitesiyle villalarımız müşterilerimize sunulacaktır.

dalyan-terazzo.jpg

GELECEK SEZONA HAZIR

Müşterilerimizin Lokasyon tercihlerini göz önüne alarak 3 ayrı bölgede yazlık villa inşaatına başlayarak gelecek yaz sezonuna villaları hazır hale getireceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.