Manavgat’taki Yangın Afeti Evlerinden 187’si Teslim Edildi

Manavgat’taki Yangın Afeti Evlerinden 187’si Teslim Edildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Antalya’nın 4 ilçesine bağlı 45 köy ve mahallesinde meydana gelen yangının ardından afetzede vatandaşlara 187 konut teslim edildi.

A+A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Söz verdik, sözümüzü tuttuk!” ifadeleriyle resmî sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Bakan Kurum’un paylaştığı videoda, Antalya’daki yangın afetinden etkilenen vatandaşlar, devletin şefkatini her an yanlarında hissetmekten duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. Antalya’daki yangında zarar gören ağır hasarlı konut, iş yeri, depo, samanlık ve ahırlarda yapılan hasar tespit çalışmaları sonrasında Bakanlık, ihaleleri tamamlanan ve TOKİ eliyle yapımı devam eden 880 konuttan 187’sini hak sahiplerine teslim etti. İnşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan 150 konutunda hak sahiplerine teslimi başlıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Antalya’nın 4 ilçesine bağlı 45 köy ve mahallesinde meydana gelen yangının ardından çalışmalarını aralıksız sürdürerek vatandaşların yaralarını sarıyor. Bakan Kurum, “Söz verdik, sözümüzü tuttuk!” ifadeleriyle resmî sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Bakan Kurum’un paylaştığı videoda, Antalya’daki yangın afetinden etkilenen vatandaşlar, devletin şefkatini her an yanlarında hissetmekten duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar.

Bakanlık açıklamasında, Antalya’nın Manavgat, Akseki, Alanya ve Gündoğdu ilçelerine bağlı 45 köyde yangın afetinden ağır hasar gören Konut, iş yeri, depo, samanlık ve ahırlarda hasar tespiti sonrasında çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü bildirildi. Bakanlık, Afet bölgesinde ihaleleri tamamlanarak TOKİ eliyle yapımı devam eden 880 konuttan 187 konutun hak sahiplerine teslim edildiğini, inşaatı tamamlanmak üzere olan 150 konutun da yakın zamanda teslimatının başlayacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.