Mahall Bomonti İzmir'de Yüzde 20 İndirim

Mahall Bomonti İzmir'de Yüzde 20 İndirim

Mahall Bomonti İzmir'de peşin satışlarda yüzde 20, peşinatsız satışlarda ise yüzde 15 indirim kampanyası başlattı. Projede 0.98 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor.

A+A-

Mahall Bomonti İzmir projesinde, ofislerde 84 ay, konutlarda 72 ay faizsiz taksit seçeneğine ek olarak peşin alımlarda % 20 indirim uygulanıyor. Ayrıca peşinatsız %15 indirim,0,98 banka kredisi avantajı sağlandı. Mahall Ankara’da ise nakit ödemelerde yüzde 20 indirimle veya yüzde 5 peşinatta ödemelere 1 yıl sonra başlama avantajıyla ofis ve konut sahibi olmak mümkün. Her iki projede de kampanya fırsatları stoklarla sınırlı ve 30 Haziran’da sona erecek.

Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin, kamu ve özel sektörün destekleriyle çok cazip bir ortam yaratıldığını vurgulayarak, “KDV, tapu harcı ve faiz oranlarındaki indirim kararı gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi. Türkerler olarak biz çıtayı daha yukarı taşıdık. Henüz kampanyamızı duyurmadığımız halde satış ofislerimizde ciddi bir yoğunluk yaşamaya başladık. Vatandaşlarımızın ve yatırımcıların bu avantajları çok iyi değerlendireceğine inanıyoruz” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.