Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara'da Kampanya

Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara'da Kampanya

Türkerler’in, Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projeleri eş zamanlı kampanyaya çıktı.

A+A-

Türkerler Holding, gayrimenkul projelerinde güçlü bir kampanya başlattı. Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projelerinde eş zamanlı başlayan kampanyalar cazip ödeme fırsatları sunuyor.

“Mahall Bomonti İzmir’de film gibi ödeme avantajları”

“Fevkalade ofisler ve daireler film gibi ödeme avantajlarıyla” mottosuyla hazırlanan kampanyada Mahall Bomonti İzmir yüzde 15 peşinat ve 7 yıl yüzde 0 faiz avantajı sunuyor. Mahall Bomonti İzmir’in sahip olduğu tarihi dokuya göndermeler yapılan filmdeki nostaljik görüntüler izleyenlerin beğenisini topladı.

Mahall Bomonti İzmir projesi;  ofis katları, rezidanslar, dünya markası eğlence ve alışveriş markalarından oluşan meydanı, müze, opera ve tiyatro salonu, sinemaları, tüm körfeze hakim seyir terası, restoran ve kafelerden oluşacak. Proje, özgün konseptiyle İzmir’de birçok ilki bir arada sunacak. Divan Residence ayrıcalığıyla hizmet verilecek. Özel consierge , resepsiyon, güvenlik ve temizlik hizmetleri, açık ve kapalı havuz avantajları sunulacak.

“Mahall Ankara’ya hemen taşın, ne acelesi var sonra ödersin”

İnşaatı tamamlanan ve yaşamın başladığı Mahall Ankara projesinde ise, “Ne acelesi var sonra ödersin” mottosuyla hazırlanan kampanyada eşsiz imkanlar sunuluyor. Mahall Ankara’dan ev ve ofis almak isteyenler dilediği kadar peşinatla hemen taşınıp 1 yıl sonra ödemelere başlayabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.