Mahall Bomonti İnşaatı 53. Kata Ulaştı!

Mahall Bomonti İnşaatı 53. Kata Ulaştı!

Tamamlandığında Türkiye’nin ikinci İzmir’in en yüksek binası olacak Mahall Bomonti projesinin kaba inşaatında sona gelindi. 59 katlı binanın inşaatı 53. kata ulaştı.

A+A-

Türkerler Holding’in özelliştirme idaresinden açık artırma ile satın aldığı 45 dönümlük  eski Bomonti Fabrikası’nın yer aldığı arazide hayata geçirdiği Mahall Bomonti projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor.

İnşaatına 2016 yılında başlanan projenin kaba inşaatı bitme noktasına geldi. 242 metre yüksekliğe sahip olan projede 59 katlı kule bloğu ile 18 katlı yatay bloklar yer alıyor.

Mahall Bomonti'nin haziran 2022’de tamamlanarak anahtar teslimlerinin yapılması planlanıyor.

mahall-bomonti.jpg

İzmir’in yeni kent merkezinde yer alan Mahall Bomonti’de 700 konut ve 300 ofisin yer alıyor. Projede 200 odalı otel ve zemin katta ticari alanlar da bulunuyor.

1+0’dan 5+1’e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı projede daire fiyatları 800 bin liradan başlıyor. Projedeki konutların yüzde 80’i satıldı.

Ofislerin satışına öncelik veren firma yüzde 18 KDV indirimi, 0,69 faiz 60 ay vade avantajı sunuyor.  Ofislerin büyüklükleri 60 metrekare ile 700 metrekare arasında değişebiliyor. Ofisler birleştirildiğinde tam kat elde edilebiliyor. Ticari alanların satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz netleşmedi.

BOMONTİADA İZMİR’E GELİYOR

1912 yılında kurulan Bomonti fabrikası tarihi yapısını korunarak Dream Grubu ile işbirliğiyle Bomontiada olarak faaliyet gösterecek. Bomontiada’da cafe, bar, restoran, konser alanları, sinema, tiyatro, sanatevi yer alacak.

Projenin içerisinde 20 dönümlük doğal yeşil alan ve çok sayıda sosyal alan da yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.