Leonardo DiCaprio Evini 4,9 Milyon Dolara Satıyor

Leonardo DiCaprio Evini 4,9 Milyon Dolara Satıyor

Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, dört yıl önce ünlü şarkıcı Moby'den satın aldığı Los Angeles'taki evini kâr elde etmeden 4,9 milyon dolara satışa çıkardı.

A+A-

Oscar’lı oyuncu Leonardo DiCaprio, ünlü şarkıcı Moby’den 2018 yılında satın aldığı Los Angeles'taki konutunu satmak istiyor. NTV'de yer alan habere göre; 47 yaşında olan Amerikalı aktör, Ağustos'ta 5,75 milyon dolara satışa sunduğu fakat alıcı bulamadığı konutunu, bu kez fiyatını düşürerek satmaya karar verdi.

DiCaprio, konut için tam 4,895 milyon dolar fiyat belirledi. Oysa konutu Moby’ye 4,91 milyon dolar ödeyerek satın almıştı. 1926'da Tudor dönemi (1485-1603 arası İngiltere ve Galler’de yaşandı) mimarisine uygun dizayn edilen konut, bugünün modern mimarisiyle harmanlanmış durumda.

'SARAY YAVRUSU'

Yüksek tavanlı, geniş odaları bulunan konutta üç şöminesi, gurme mutfağı, yemek odası, sinema odası, havuz ve spa yer alıyor.

İki büyük yatak odası, iki ek yatak odası, terası olan konutun spor salonu ve ofisinin yanı sıra banyolu ve buhar odalı bir misafir yatak odası da mevcut. Sessiz ve sakin çevresi, ormana benzeyen bahçesiyle ve özel çitleriyle konut, etraftan izole edilmiş şekilde.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.