Kuyumcu Hassasiyetiyle Çalışarak  Mermeri Pırlanta Gibi İşliyoruz

Kuyumcu Hassasiyetiyle Çalışarak Mermeri Pırlanta Gibi İşliyoruz

Naçev Mermer'in 2. kuşak yöneticisi Çevik Korkusuz,  kuyumcu hassasiyetiyle çalışarak mermeri bir pırlanta gibi ortaya koyduklarını söyledi.

A+A-

Afyon’dan İzmir’e taşındıktan sonra mermer sektöründe çalışmaya başlayan, usta olduktan sonra kendi işini yapmaya karar veren Rasim Korkusuz tarafından 1996 yılında kurulan Naçev Mermer, çeyrek asırı aşkın sektör tecrübesiyle hizmet veriyor. Güzelbahçe’de yeni bir fabrika ve showroom yatırımına imza atan Naçev, bölgenin en kapsamlı mermer firması olarak faaliyetlerine devam ediyor.

2017 yılından itibaren şirketin dümenine geçen Çevik Korkusuz (27) markayı daha iyi bir noktaya taşımak için yatırımlarına hız verdiklerini söyledi. Aile şirketi olarak faaliyet gösterdiklerini belirten Korkusuz, babalarının küçük bir atölyeden tırnaklarıyla kazıyarak bugüne getirdiği şirketi daha ileriye taşımayı hedeflediklerini belirtti. Maden mühendisi olan abisinin Afyon'daki deposundan ihracat ve ana tedarikle ilgilendiğini belirten Korkusuz, “Kardeşim mimarlık ikinci sınıfta okuyor. Biz küçük yaşlarda imalathanelerde çalışarak iş hayatına ısındık. Bu işin mutfağından geliyoruz. Babamız buna çok önem veriyordu ve bu nedenle sektörün her detayına hakim olabilmemiz için her şeyi yaptı. Bugün de hala babamız başımızda ve büyük kararlarımızı onunla alıyoruz."

nacev-mermer-urun.jpg

İnovatif çalışmalar yapıyoruz

Genelde butik ve konsept projelerde çalıştıklarını belirten Korkusuz, "İzmir'in marka değeri yüksek projelerini de yapıyoruz. Mermerin kulanım oranını şantiyelerde artırmaya çalışıyoruz. Banyo, zemin, şömine kaplama konusunda kendimizi çok fazla geliştirdik. TV ünitesi, mutfak tezgahı, masa vb. alanlarda çalışıp en son ince işleri yaparak şantiyeden ayrılıyoruz. Biz kuyumcu hassasiyetiyle çalışarak bir pırlanta ortaya koyuyoruz. Bu nedenle şirketimizde inovasyona inanıyoruz. İnovatif çalışmalar yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Yeni fabrika ve showroom yatırımı

Güzelbahçe'de eski atölyeye çok yakın konumda 14.000 metrekare arsa üzerine fabrika ve showroom için hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Korkusuz,  "Kapalı alan içinde 3.000 metrekare fabrikamız şu an hizmet veriyor. 500 metrekare showroom ve 1200 metrekare plaka showroom inşaatı devam ediyor. Burada 13 adet son teknoloji mermer işleme makinesi, 3 adet tavan, 1 adet saha vinci, 8 aracımız ile bölgenin en büyüğü olarak hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

Müşteriyle doğru diyalog kuruyoruz

İzmir'in en iyi imalatçılarından birisi olduklarını ve bunun yanında müşteri ilişkilerine de çok önem verdiklerini ifade eden Korkusuz, "Müşterilerimizle iletişimimiz her zaman çok kuvvetli olmuştur. Alım, tedarik, sunum, imalat, satış projelendirme vb. tüm süreçlerde müşteriyle doğru diyaloğu kurarak hatayı minimalize etmeye çalışıyoruz. Doğru hizmeti doğru zamanda sunuyoruz. Bu nedenle bizimle çalışan müşterilerimiz bizden kolay vazgeçmiyor. Müşteri memnuniyet oranımız çok yüksek. Ürünlerimizin ve işimizin hep arkasındayız. Önceliğimiz en başta müşteriye en doğru hizmeti vermek ve daha sonrasında problemle karşılaşmasını engellemektir" diye konuştu.

nacev-mermerfabrika.jpg

Yurt dışında büyüme hedefi

Gelişen teknoloji ile birlikte mermerde de değişim yaşandığını söyleyen Korkusuz, “Mermerin yüzey işleme ve kullanım alanlarında değişimler oluştu. Daha sağlam daha hijyenik malzeme satışı öne çıktı. Binlerce parça bir araya getirilerek mermer tablolar yapılmaya başlandı. Bunun yanında porselen grubu ürünler çok daha talepli ürünler haline geldi. Porselende yaptığımız işlerle aranan firmalardan birisiyiz" dedi. Yoğun olarak Yarımada bölgesinde iş yaptıklarını belirten Korkusuz, "Bu bölge dışına çok fazla açılmayı düşünmüyoruz. Yeni fabrika yatırımımızla beraber yurt dışında büyüme hedefimiz var.  Bugün itibariyle 7 ülkeye ihracat yapıyoruz. Bu sayıyı daha da yukarı taşıma konusunda çok istekliyiz" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.