Konfor Mobilya'dan Yüzde 20 İndirim Kampanyası

Konfor Mobilya'dan Yüzde 20 İndirim Kampanyası

Konfor Mobilya, "Eylül Ayına Özel Nakitte Net %20 İndirim ve 3.000 TL’ye Varan Anında Ürün Hediyesi" kampanyasıyla tüketiciyi döviz kurunda yaşanan dalgalanmalardan koruyor.

A+A-

Konfor Mobilya, döviz kurunda yaşanan dalgalanmaların tüketiciye olumsuz yansımalarını önlemek için Eylül ayında da gerçek fiyatlar üzerinden, gerçek indirimler sunmaya devam ediyor. Modern bir konseptle yenilenen Konfor ve Konfor Yatak markalarının “Konfor’dan Tüketiciye Tam Destek” sloganıyla hayata geçirdiği "Eylül Ayına Özel Nakitte Net %20 İndirim ve 3.000 TL’ye Varan Anında Ürün Hediyesi" kampanyası, sayıları 50’ye ulaşan Konfor mağazalarında tüketiciye sunuluyor. Konfor Mobilya, mağaza açılışına ya da hafta sonuna özel günübirlik kampanyalar yerine, Eylül ayı boyunca devam edeceği açıklanan kampanyayla kârlılıktan önce, tüketiciyi değişken kurlara karşı desteklemeyi amaçlıyor.

Gerçek liste fiyatları üzerinden kurgulanan kampanya kapsamında, Eylül ayı boyunca Konfor ve Konfor Yatak mağazalarına gelen tüketiciler nakit alımlarında %20 net indirim ve 3.000 TL'ye kadar anında ürün hediyesi kazanıyor. Dileyen müşteriler, ürün hediyesini ek indirime dönüştürebiliyor. Konfor Yatak mağazalarından alışveriş yapan tüketiciler ise 1.000 TL ve üzeri yatak alımlarında 100 TL indirim ya da nevresim takımı hediyelerinden birini seçme şansına sahip oluyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.