Konak Yenişehir-Mersinli Bölgesinde Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Başladı

Konak Yenişehir-Mersinli Bölgesinde Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Başladı

Yenişehir-Mersinli bölgesi kentsel dönüşümüne yönelik çalışmaların başladığını belirten Batur , “Bugünlerde etrafta gördüğünüz çalışmalar, kentsel dönüşüm için yaptığımız jeolojik etüt çalışmaları. Kentsel dönüşüme yönelik çalışmalara başladık." dedi.

A+A-

Tepecik’te kurduğu Roman Kültür Merkezi’ni 8 Nisan Dünya Romanlar Günü’nde hizmete açan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bir de müjde verdi. İzmir’e ilk Roman Kültür Merkezi’ni kazandıran Batur, Yenişehir-Mersinli bölgesi kentsel dönüşümüne yönelik çalışmaların başladığını müjdeleyerek, “Bugünlerde etrafta gördüğünüz çalışmalar, kentsel dönüşüm için yaptığımız jeolojik etüt çalışmaları. Kentsel dönüşüme yönelik çalışmalara başladık. Bunun müjdesini de size bugün vermek istedik. Bundan sonra daha çok hizmet üretecek ve sizlerin problemlerini çözmeye çalışacağız” dedi.

Kentsel dönüşüm müjdesi

Başkan Batur, Roman Kültür Merkezi açılışında bir de kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Bir süredir mahalle sakinlerinin de dikkatini çeken çalışmaların jeolojik etüt çalışmaları olduğunu ve kentsel dönüşüme yönelik planlama çalışmalarına başladıklarını müjdeleyen Batur, “Bugünlerde etrafta gördüğünüz çalışmalar, kentsel dönüşüm için yaptığımız jeolojik etüt çalışmaları. Kentsel dönüşüme yönelik çalışmalara başladık. Bunun müjdesini de size bugün vermek istedik. Bundan sonra daha çok hizmet üretecek ve sizlerin problemlerini çözmeye çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum