Kocaeli Akçaray'da Ray Montajları Yapıldı!

Kocaeli Akçaray'da Ray Montajları Yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Akçaray tramvay projesinde çalışmalar gece-gündüz demeden son sürat devam ediyor.

A+A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Akçaray tramvay projesinde çalışmalar gece-gündüz demeden devam ediyor. Proje kapsamında gece boyunca farklı noktalarda çalışmalar yapıldı.

RAY MONTAJLARI YAPILDI

Tramvay çalışmaları sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Bu kapsamda Şahabettin Bilgisu Caddesi, Gar bölgesi ve depo sahasında gece boyunca ray montajı ve beton atma çalışması yapıldı. Buna göre Şahabettin Bilgisu Caddesi’nde 40 metre, Gar bölgesinde 50 metre ve depo sahasında 40 metre ray montajı işlemi gerçekleştirildi. Ray montaj işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabahın ilk saatlerinde bölgelerde beton atma işlemi yapıldı.

KATANER DİREKLERİ DİKİLİYOR

Bir taraftan ray montajının yapıldığı tramvay hattında ayrıca kataner direklerinin dikim işlemi de devam ediyor. Doğu Kışla Parkından başlayarak Perşembe Pazarı alanına kadar bulunan alanda gerçekleştirilen çalışmalarda 6 adet kataner direği dikildi.

KAYNAK VE TEL ÇEKİMİ

Tramvay hattı boyunca raylar arasında kalan boşluklar kaynak yapılarak birleştirildi. Ayrıca Doğu Kışla Parkı ile Perşembe Pazarı arasındaki bölgenin bulunan 350 metrelik kısmında elektrik teli çekildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.