Kiraladığı Evi Başkasına Kiralayana 94 Bin 622 Lira Ceza!

Kiraladığı Evi Başkasına Kiralayana 94 Bin 622 Lira Ceza!

İstanbul Arnavutköy'de, kiraladığı evi başka yabancı uyruklu şahıslara para karşılığında kiraladığı tespit edilen Çinliye 94 bin 622 lira ceza kesildi.

A+A-

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 8 Mart'ta, bir evin pansiyona çevrildiği yönündeki görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, Türkiye'ye yasal yollarla giriş yapan Çin uyruklu J.M'nin kiraladığı evini, yabancı uyruklu şahıslara yönelik usulsüz olarak para karşılığında kiraladığını tespit etti.

Evde yapılan kontrollerde ise aynı konut içinde çok sayıda Çin uyruklu kişinin ranza sisteminde ikamet ettiği belirlendi. Söz konusu konut, zabıta ekiplerince mühürlenirken, Çin uyruklu J.M'ye 94 bin 622 lira idari para cezası uygulandı.

İSTANBUL'DA EN UYGUN KONUT NEREDE?

 İstanbul'da yaşamak isteyenler ve İstanbul'da yaşayanlar için önemli bir konu olan konut fiyatları, her zaman merak konusu olmuştur. Özellikle İstanbul'un en ucuz ilçeleri hakkında bilgi sahibi olmak, ev arayışında olanlar için oldukça önemlidir. Bu içeriğimizde, İstanbul'un en uygun konut fiyatlarına sahip olan 3 ilçesi belli oldu. Tuzla, İstanbul'un diğer ilçelerine göre daha ekonomik. Bundan ötürü İstanbul'un en ucuz 3 ilçesi arasında yer alıyor. Tuzla, sanayi ve konut imkanı açısından daha elverişli.

Anadolu Yakası'nda yer alan Sancaktepe ilçesi, İstanbul'un en ucuz 3 ilçesi listesinde öne çıkıyor. Bunun ise temel sebebi olarak bölgenin ekonomik oluşudur. Bu bölgede kiralar ve konut fiyatları diğer ilçelere göre daha uygun.

Sancaktepe gibi metro geçen ilçelerden biri olan Sultanbeyli, bu özelliği ile avantajlı konumda. İstanbul'un diğer ilçelerine göre düşük bütçe ile ev kiralanabilecek bir ilçe olan Sultanbeyli, İstanbul'un en ucuz 3 ilçesi arasında bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.