KİPTAŞ Arkatlı Evler Projesinin Yeni Etabı Satışa Çıkıyor!

KİPTAŞ Arkatlı Evler Projesinin Yeni Etabı Satışa Çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakiyle KİPTAŞ'ın Arkatlı Evler projesinin yeni etabı bugün yüzde 20 indirimle satışa sunulacak.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Arkatlı Evler projesinin yeni etabı bugün satışa çıkıyor.

İstanbulluların konut sahibi olacağı KİPTAŞ Arkatlı Evler projesi, Pendik ilçesi, Çamçeşme Mahallesi, 11425 Ada, 15 Parsel üzerinde inşa ediliyor.

Geçen senenin Kasım ayında satışları başlayan KİPTAŞ Arkatlı Evler projesinde 894 bağımsız birim bulunuyor. Pendik Çamçeşme Arkatlı Evler'in arsa alanı 42 bin 24 metrekare olurken inşaat alanı ise 139 bin 829  metrekare büyüklüğünde.

Yeni etap satışların bugün itibariyle başlayacağı KİPTAŞ Arkatlı Evler projesinde yer alan daireler; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

KİPTAŞ Arkatlı Evler projesinin yeni etabı bugün satışa çıkıyor. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılacak olan Arkatlı Evler'de yüzde 35 peşinat ödendiğinde ise kalan yüzde 20 teslimde ödeniyor, kalan tutarlar da 48 ay eşit taksitte ödeniyor. 

KİPTAŞ Çamçeşme Arkatlı Evler projesindeki bağımsız birimlerin 604 adedi normal daire, 39 adedi ticari alan, 224 adedi home ofis, 26 adedi ofis olarak belirlendi. 1 adet kreşin de bulunduğu Çamçeşme Arkatlı Evler projesi kapsamındaki bloklar 12, 13 ve 15 katlı, sosyal tesis blokları da 1 ve 2 kat olarak tasarlandı.

8 adet konut bloğu, 2 adet ticari blok, 2 adet sosyal tesis binası inşa edilen KİPTAŞ Arkatlı Evler'de 173 adet açık, 939 kapalı olmak üzere toplam 1.112 araç kapasiteli otopark da yer alıyor.

KİPTAŞ ARKATLI EVLER TESLİM TARİHİ NE ZAMAN?

KİPTAŞ Çamçeşme Arkatlı Evler teslimleri 2023 yılının son çeyreğinde yapılacak.

KİPTAŞ Arkatlı Evler'e 760 metre uzaklıkta Pendik Ağız ve Diş Hastanesi ve 430 metre uzaklıkta 50. Yıl Güzelyalı İlköğretim Okulu konumlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.