KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi 23 Haziran'da

KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi 23 Haziran'da

İstanbul’da muhtelif alanlarda yer alan 26 dükkan ve 6 arsayla, İGDAŞ’ın mülkiyetindeki gayrimenkulleri 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde açık artırmayla satışa çıkarıyor.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, İstanbul’da muhtelif alanlarda yer alan 26 dükkan ve 6 arsayla, İGDAŞ’ın mülkiyetindeki gayrimenkulleri 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde açık artırmayla satışa çıkarıyor. 

KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi, 23 Haziran tarihinde saat 11:00’de KİPTAŞ Genel Müdürlüğü’nün Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. 

Ekim 2019 ve Aralık 2019'da, 2020'nin ise Mart ve Ekim aylarında toplam 4 sefer halka açık müzayede düzenleyen KİPTAŞ, 5. Gayrimenkul Müzayedesi çerçevesinde bu defa kendi bünyesinde bulunan 26 dükkan ve 6 arsanın yanı sıra İGDAŞ’a ait Merter Eski Hizmet Binası ve Ünalan İkmal Sahası Arsasını da satışa sunuyor.

KİPTAŞ’a Ait 26 Dükkan 6 Arsa ile İgdaş Gayrimenkulleri

Müzayedenin saat 11:00’de yapılacak birinci oturumunda İGDAŞ’a ait “Merter Eski Hizmet Binası” ve “Ünalan İkmal Sahası Arsası” satışa sunulacak. Yine aynı gün saat 13:00’de yapılacak 2. oturumda ise KİPTAŞ portföyündeki Bahçeşehir Vaditepe 1. Etap’ta yer alan 11 ticari birim, Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri’ndeki 5 ticari birim, Referans Başakşehir Vadi’deki 8 ticari birim, Hadımköy 2. Etap’ta bulunan 1 ticari birim, Zeytinburnu Sahilpark’taki 1 ticari birim olmak üzere toplam 26 ticari birim ile Başakşehir’de 5, Silivri’de 1 olacak şekilde 6 adet arsanın satışı yapılacak.

Katılımcılar için www.kiptas.istanbul internet sitesi aracılığıyla canlı şekilde yayınlanacak olan açık artırmaya dünya genelinden teklif sunulabilecek. 

Müzayede Geliri Kentsel Dönüşüme

Diğer müzayedelerde olduğu gibi KİPTAŞ, 5. Gayrimenkul Müzayedesi’nden kazanacağı geliri “Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Konut Projeleri”nde kaynak olarak kullanacak.

Müzayede çerçevesinde satılacak olan arsaların fiyatları; 28 bin 550 Türk Lirası (KDV dahil) ile 645 milyon 383 bin 584 Türk Lirası (KDV dahil), ticari birimlerin fiyatı ise 206 bin 500 Türk Lirası (KDV dahil) ile 173 milyon 666 bin 420 Türk Lirası arasında (KDV dahil) değişiklik gösteriyor. Müzayedeye ilişkin ayrıntılı bilgilere www.kiptas.istanbul adresinden erişilebiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.