Kılıçoğlu İnşaat’tan Denize Sıfır Konut ve Otel Projesi

Kılıçoğlu İnşaat’tan Denize Sıfır Konut ve Otel Projesi

Kılıçoğlu İnşaat, Urla’da denize sıfır arazide konut ve otel projesine imza atıyor. Kılıçoğlu Urla projesinin ilk etabında yer alan 30 konut satışa çıktı. Otel projesinin yer alacağı 2. Etap ise 1 yıl sonra başlayacak.

A+A-

Kılıçoğlu İnşaat imzasıyla Urla Çeşmealtı’nda denize sıfır mesafede hayata geçirilen Kılıçoğlu Urla projesi 2 etap olarak inşa yükselecek. İlk etapta konut projesi, ikinci etapta ise otel projesine yer verilecek.

Projenin ilk etabında 30, ikinci etabında 90 konut inşa edilecek. İlk etapta 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerine yer verilirken ikinci etapta tamamı 1+1 olan konutlar otel olarak işletilecek.

kilicoglu-urla-satilik.jpg

Projenin ilk etabında 5 ayrı blok yer alıyor. Her blokta 6 daire bulunuyor. 1+1 daireler 75 metrekare, 2+1 daireler 106-113 metrekare olarak tasarlandı.

Ağustos ayının başında satışa çıkan Kılıçoğlu Urla projesinde satışlar yüzde 45 oranında tamamlandı.

1+1 daireler 1 milyon 350 bin TL’den, 2+1 daireler 2 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projedeki daireler 2022 yılının ilk çeyreğinde sahiplerine teslim edilecek.

İKİNCİ ETAP 1 YIL SONRA BAŞLAYACAK

İkinci etaptan konut alan müşteriler otelin tüm imkanlarından faydalanabilecek. Müşteriler buradaki konutları sezonluk veya yıllık olarak kiralama imkanına sahip olacak. Projede, otelde olması gereken tüm aktivite alanları yer alacak. 2. etabın 2022 sonunda başlaması planlanıyor.

kilicoglu-urla-fiyat.jpg

4 MEVSİM YAŞANILABİLİR PROJE

Kılıçoğlu İnşaat yönetim kurulu başkanı Şaban Kılıçoğlu projenin denize ve ormana sıfır olması, 4 mevsim yaşanılabilecek şekilde tasarlanması, her daireye 1 araçlık kapalı otopark yapılması gibi özelliklerle ön plana çıktığını söyledi. Kılıçoğlu projeyi şu şekilde anlattı, “Büyük daire almak yerine site içerisinde daha küçük dairelerde güvenli yaşamı tercih edenler bizim projemizi seçiyor. Denize sıfır olması, hem deniz hem de orman manzarasını bir arada sunması çok büyük bir avantaj. Burası hem yazlık hem de yaşam alanı olarak kullanılabilir. Projeyi 4 mevsim yaşanabilecek bir şekilde dizayn ettik. Doğalgaz hattını çekerek yerden ısıtma yaptık.”

kilicoglu-urla-fiyat-listesi.jpg

Projenin sosyal olanakları içerisinde yüzde havuzu, her daireye 1 araçlık kapalı otopark, 7/24 güvenlik ve peyzaj alanları yer alıyor.

MARİNAYA 3 DAKİKA 

Toplu ulaşım araçlarına çok yakın mesafede yer alan Kılıçoğlu Urla projesi Çeşmealtı Marina’ya 3 dakika, Çeşmealtı merkeze 4 dakika, Urla İskele’ye 11 dakika, kum denizi plajına 12 dakika Urla merkeze 17 dakika mesafede yer alıyor. . Çeşmealtı merkeze yürüyerek 5 dakika mesafede yer alıyor. Urla İskele’ye araçla 5 dakikada ulaşılabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.