Kibariye'nin Davalık Olan Bodurumdaki Villası Satıldı

Kibariye'nin Davalık Olan Bodurumdaki Villası Satıldı

Şarkıcı Kibariye'nin, Bodrum'daki villasını iş insanı Sebahattin Girgin'e 4.5 milyon liraya sattıktan sonra yakın zamanda da tekrar başka bir kişiye sattığı ortaya çıkmıştı. Bodrum'da bulunan villasının mahkeme kararı ile satıldığı iddia ediliyor.

A+A-

Kibariye'nin, borçları yüzünden satışa çıkarmak zorunda kaldığı villayı İş insanı Sebahattin Girgin almıştı. İş insanı Sebahattin Girgin, 2019 yılında 4.5 milyon liraya aldığı villanın Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından bir başkasına da satıldığını öne sürerek 'dolandırıcılık' iddiasıyla mahkemeye başvurmuştu. O olay villa ile ilgili gelişme yaşandı.

'TAPUYU VERMEK ZORUNDA'

2 yıldır söz konusu villada oturduğunu söyleyen Girgin, evin kendinden habersiz kiraya verildiğini ve birçok kez de emlakçılar tarafından satılmak üzere müşteri getirildiğini öne sürdü. Girgin kendi dışında 1 ay önce başka birini daha dolandırdıklarını iddia ederek "Emlakçı bir arkadaşa da 5 senelik kira kontratı yapmışlar. 130 bin lira para almışlar. Suç duyurusunda bulundum. Şu anda tapu bende değil, resmi olarak tüm evraklarım var, tapusunu da mecbur vermek zorunda kalacaklar" şeklinde konuşmuştu.

Kibariye'nin Yalıkavak'taki villasını 2019 yılında satın alan iş insanı Sebahattin Girgin, Yeni Asır'dan Tuba Ayhan'a 2 yıldır tapuyu almak için uğraştığını söylemişti. Bu süreçte Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık tarafından evinin 2021 yılında bir başkasına daha satıldığını öğrenen Girgin, Kibareye'nin 2 yıl içerisinde evi 300 bin liraya ve daha sonra 130 bin liraya 2 kez kiraya verdiğini iddia etmişti.

Villanın satışı, mahkeme kararıyla yapıldı. Hürriyet'in haberine göre; Villayı ikinci olarak sattıkları diğer isim Ahmet Serin'di. 15 milyon liralık satış sonrası evin yeni sahibi davada da adı geçen Ahmet Serin oldu. Satıştan Kibariye ve eşine düşen payın ise küçük bir miktar olduğu söyleniyor.

Öte yandan ünlü sanatçı bir dönem eşinin borçları yüzünden, "Ali'nin kumardan, ticari hayatından borçları olabilir. Oynamıştır, geçti bitti. O, benim kocam. Para yine kazanılır. Ama ailede sağlık, huzur ve mutluluk hepsinden önemlidir." ifadelerini kullanmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.