Keleşoğlu'ndan Bahçeşehir'e 300 Milyon Dolarlık Luxist AVM Projesi

Keleşoğlu'ndan Bahçeşehir'e 300 Milyon Dolarlık Luxist AVM Projesi

İstanbul'da birçok proje üreten Keleşoğlu Bahçeşehir'de yeni bir AVM projesine hazırlanıyor. Luxist adı verilen AVM 300 milyon dolar yatırım değeriyle yükselecek. Luxist AVM projesinde 380 dükkan yer alacak.

A+A-

2014 yılı sonunda Yakuplu'daki Eston projesini TMSF'den 75 milyon TL'ye devralan Keleşoğlu, burada 1,5 milyar dolarlık yatırımla 'Deniz İstanbul' adıyla bir sahil kasabası kuruyor. Bin 500 dönüm üzerinde yükselen projede 4 bin 600 konut, 300 villa, ilkokuldan liseye kadar eğitim verecek bir özel okul, otel, AVM, yaklaşık 200 yataklı hastane de yer alacak. 

kelesoglu-bahceshir-luxist-avm.jpg

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, projenin değerlendirildiği toplantıda Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, Bahçeşehir'in merkezinde yer alan arazilerinde istinyepark gibi lüks bir AVM yapmayı planladıklarını söyledi.
 
'Luxist' adı verilmesi planlanan AVM'ye yaklaşık 300 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını belirten Mustafa Keleş, iki yıl içinde bu projeye başlamayı planladıklarını da vurguluyor. 

Mustafa Keleş, toplamda dört kattan oluşması planlanan AVM'nin tüm lüks markaları bünyesinde barındıracağına da dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.