Kasım 2017'de Satışa Çıkacak Konut Projeleri

Kasım 2017'de Satışa Çıkacak Konut Projeleri

İşte Kasım ayında lansmana özel fiyat ve ödeme seçenekleri ile yeni satışa çıkacak konut projeleri...

A+A-

BOSTANCI DELUXE’DE 850 BİN TL’YE 1+1

Bostancı Deluxe projesinde ön satışlar Ekim ayı içerisinde başlamıştı. Resmi satışlar ise Kasım’da başlayacak. Toplam 61 konuttan oluşan Bostancı Deluxe projesinde 1+1 dubleks, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. fiyatlar 850 bin TL’den başlıyor. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabilen projede teslimlerin Mayıs 2018’de yapılması planlanıyor. 

SİNPAŞ METROLİFE SANCAKTEPE’DE YÜZDE 5 PEŞİNATLA

Sinpaş’ın Sancaktepe’deki yeni projesi Metrolife da yeni satışa çıkacak konut projeleri arasında yer alıyor. Sinpaş Metrolife Sancaktepe fiyatları 380 bin 197 TL’den başlıyor. Projede 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Sinpaş Metrolife Sancaktepe projesinde 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor.

ESTON ŞEHİR’DE YENİ PROJE 

Polatyol tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir’de hayata geçirilen Eston Şehir projesinin yeni halkalı Kasım ayında satışa çıkacak. Eston Şehir’deki yeni proje yine, şehrin karmaşasından uzak, yeşillikler içerisinde, doğa ile iç içe, bahçeli bir hayat sunan, çocukların istedikleri gibi koşup oynayabildiği bir yaşam için tasarlanıyor. Projede fiyatlar ve ödeme planı ise henüz açıklanmadı. Tüm detaylar Kasım’da yapılacak olan lansmanla birlikte açıklanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.