Kanyon Park Fiyatları 260 Bin TL'den Başlıyor

Kanyon Park Fiyatları 260 Bin TL'den Başlıyor

Seha Yapı tarafından Konya'da inşa edilen Kanyon Park projesinde daire fiyatları 260 bin liradan başlıyor. Projede sınırlı sayıda dairede geçerli olan vade farksız 60 ay taksit imkanı sunuluyor.

A+A-

Kanyon Park projesi, 3+1, 4+1, 4+2, 5+2 ve 6+2 konut seçenekleri, ticari üniteler ve sosyal yaşam alanlarıa sahip.

Kampanya kapsamında Kanyon Park’taki peşin alımlarda 260 bin TL’den başlayan fiyat avantajlarıyla birlikte vade farksız 60 ay taksit olanakları da bulunuyor. Toplamda 26.200 m² alan üzerinde hayat bulacak Kanyon Park projesinde 14 farklı tipte toplam 98 konut yer alıyor.

İçerisinde barındırdığı sosyal tesis, ticari alan ve konutlar ile karma yaşam projesi olma özelliği taşıyan Kanyon Park bu anlamda bulunduğu lokasyonda farklılık yaratıyor. Çocukların ve konut sahiplerinin güvenliğinin üst düzeyde düşünüldüğü proje ayrıca toplam 6,700 m²’lik bir yeşil ve gri alana sahip. Ev sahiplerinin tüm ihtiyaçlarının düşünüldüğü Kanyon Park’ta sağlıklı bir yaşam için fitness ve plates salonu ile birlikte bay bayan sauna ve masaj odası gibi donatılar da bulunuyor. Sunduğu tüm bu imkanlarla huzurlu bir aile yaşantısı vaat eden Kanyon Park, düzenlenen kampanya ile birlikte cazip bir yatırım fırsatı olarak da öne çıkıyor. 

Seha Yapı Hakkında

Seha Yapı; perakende, inşaat, gıda, makine ve tarım-hayvancılıktan oluşan beş ana sektörde bulunan, faaliyetleri Türkiye sınırlarını aşan, bugün itibari ile 120 ülkede varlık gösteren İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markasıdır. Seha Yapı, konut, sanayi, eğitim, sağlık yapıları, alışveriş merkezleri, yol ve köprü inşaatları, çelik konstrüksiyon yapıları gibi birçok alanda nitelikli projeler üretmektedir. Bugüne kadar 3,5 milyon metrekare inşaat gerçekleştiren şirket, Anadolu’nun lider yapı şirketlerinden biri konumundadır. Seha Yapı, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Kulesite AVM ve 42 katlı Kuleplaza, Anadolu’nun en büyük fuar alanı Tüyap fuar merkezi gibi ticari yapıların yanı sıra, Selva Gıda, İmaş Makine gibi dev endüstriyel yapılar da inşa etmiştir. www.sehayapi.com

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.