
Kaliteli Ürün, Uygun Fiyat Politikamızla 5 Yılda 1.000 Projenin Tercihi Olduk
Kimyager 3 arkadaş tarafından 2020 yılında kurulan Point Boya 5 yıl içerisinde 500 firmanın 1.000’e yakın projesinde tercih edilen bir boya markası oldu.
Uzun yıllardır arkadaş olan Olcay Erdoğan, Onur Özgüder ve Samet Sağlam; mezun olduktan sonra farklı sektörlerde çalışsalar da bağlarını koparmadı ve kendi işini kurma hayalini 2020 yılında Point Boya markası ile hayata geçirdi. 100 metrekarelik bir atölyede 3 kişiyle çıktıkları bu yolda bugün İzmir Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde 1000 metrekarelik bir üretim tesisi ve 15 kişilik çalışan sayısına ulaşan Point Boya su bazlı inşaat boyaları ve yalıtım ürünleri ile hizmet veriyor.
Kalite, müşteri memnuniyeti ve zamanında teslimatla sektörde fark yaratan bir firma olma yolunda ilerlediklerini belirterek şunları dile getirdiler:
Müşterilerimizin yüzde 90’ı Müteahhitler
Yıllık 2 bin ton üretim kapasitemiz ile iç cephe, dış cephe ve yalıtım ürünleri üretmekteyiz. Sınırsız renk skalamız ile İzmir’in önde gelen inşaat firmalarıyla iş ortaklığı yapmaktayız. Bu zamana kadar 500’e yakın firmayla çalıştık ve bine yakın projede bizim ürünlerimiz kullanıldı. İlk kez çalışmaya başladığımız firmaların neredeyse tamamıyla çalışmaya devam ediyoruz. Ürettiğimiz boyanın kalitesi ile sektördeki köklü markalarla rekabet edebiliyoruz. Yeni kurulan firma olmamıza rağmen doğrudan müteahhitlere satış yaptığımız için uygun fiyata kaliteli ürünler sunabiliyoruz. Ürünlerimize garanti verirken, işimizin sürdürülebilirliğine, kalite kontrolüne ve iş takibine önem veriyoruz. Müşterilerimizin yüzde 90’ı müteahhitler geri kalan kısmını bayiler oluşturuyor.
Binayı koruyarak ömrünü uzatıyoruz
Ülkemiz deprem ülkesi Özellikle dış cephe boyalarımızda çatlak köprülemeye önem veriyoruz. Daha çok elastik boyalar üretiyoruz. Çünkü ülkemizin deprem ülkesi olmasından dolayı bina oturmaları çok fazla oluyor. Bu oturmalardan dolayı mikro ve makro çatlaklar ortaya çıkıyor. Bu çatlaklardan su alma problemi yaşanıyor. Biz de bu tarz elastik ürünlerle cepheyi kapladığımız zaman o kılcal çatlaklardan binanın su almasını engelliyoruz. Böylece binanın korumasını sağlayarak ömrünü uzatmış oluyoruz.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.