Kaleseramik'in Çanakkale'de Yeni Bayisi Açıldı

Kaleseramik'in Çanakkale'de Yeni Bayisi Açıldı

Kaleseramik’in, Çanakkale’deki güçlü iş ortağı Özkorkmaz Yapı bünyesindeki yeni mağazası, Kale Grubu üst yönetiminin de yer aldığı özel bir törenle açıldı. Mağaza toplamda 1500 metrekare alanda hizmet verecek.

A+A-

Özkorkmaz Yapı’nın Biga’daki yeni mağazasının açılış töreninde Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay ve Kaleseramik Genel Müdürü Altuğ Akbaş yer alırken Zeynep Bodur Okyay, bu iş ortaklığının her iki taraf için yıllarca başarının adı olduğunu vurgulayarak “Özkorkmaz Yapı’nın ilk mağazasını 2004 yılında değerli büyüğümüz İbrahim Bodur açmıştı. Dağıtım kanalımız olan bayilerimizle ilişkilerimize son derece önem veriyoruz. Başarımızın aramızdaki bu bağın güçlü olmasına bağlı olduğuna inanıyoruz. Bölge halkına ve hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaleseramik’in artan tüketici ihtiyaçlarına tek çatı altında çözüm sunma hedefiyle oluşturduğu yeni mağazacılık konseptine sahip Özkorkmaz Yapı’nın yeni mağazası, toplamda 1500 metrekare olup, 1000 metrekarelik showroom alanı ile hizmet verecek.

Mağazada Kale’nin, prestijli markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo, Edilcuoghi Edilgres ve yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim ürünleri tek alanda tüketici ve profesyonellerin beğenisine sunulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.