İzmirli Müteahhitler Bakan Özhaseki'yle Buluşuyor!

İzmirli Müteahhitler Bakan Özhaseki'yle Buluşuyor!

İzmir'deki müteahhitler İzmir Ticaret Odası’nda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yle 7 mart perşembe günü bir araya gelecek. Müteahhitler özellikle yapı denetim ve kentsel dönüşümdeki sorunlarını aktaracak.

A+A-

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) başkanı İsmail Kahraman, 7 martta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla bir toplantı organize edeceklerini söyledi. 

7 mart perşembe günü saat 12:00’da İzmir Ticaret Odası meclis toplantı salonunda gerçekleşecek buluşma için müteahhitlere davette bulunan Kahraman, "İnşaat ve arsa maliyetlerindeki artışlar, yüksek faiz oranları nedeniyle meslektaşlarımız çok zor bir dönemden geçiyor. Meslektaşlarımızın büyük bir kısmı şu anda iş yapamıyor. Piyasadaki bu zorluklara rağmen yapı denetim ve kentsel dönüşümde bürokratik sorunlarla karşılaşıyoruz. Bu sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi bir dosya halinde sayın bakanımıza ileteceğiz. Meslektaşlarımızın da bu toplantıya katılarak sorunlarını aktarmalarını istiyoruz. Tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz" dedi. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.