İzmir’in En Uzun Tüneli Kordsa İle Güçlendirilecek

İzmir’in En Uzun Tüneli Kordsa İle Güçlendirilecek

Toplam 7 km’lik tünel uzunluğuyla İzmir’in en uzun karayolu tüneli olan Buca-Bornova Tüneli’nin inşaatında, Kordsa tarafından üretilen beton güçlendiricisi KraTos sentetik fiber donatıları kullanılacak.

A+A-

Mart ayında İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmaları başlatılan Buca'daki Homeros Bulvarı'nı Bornova'daki Otogar'a bağlayacak 183 milyon liralık ekspres yol projesinin yeni etabı için Kordsa tarafından üretilen sentetik fiber donatı KraTos tercih edildi. KraTos, Buca’dan Bornova’ya kadar uzanan 7 kilometrelik yeni güzergahın tünel bölümünde kullanılacak.

Lastik, inşaat güçlendirme ve kompozit teknolojileri alanında faaliyet gösteren Kordsa’nın titiz Ar-Ge çalışmalarının bir ürünü olan beton güçlendirici sentetik fiber donatı KraTos altyapı ve üstyapı inşaat projelerinde kullanılan bir ürün. İnşaat projelerinde beton güçlendirme uygulamaları için kullanım kolaylığı, hızlı uygulanabilirlik, daha az işçilik, artırılmış ekipman ve enerji verimliliği, yüksek beton tokluğu ve uzun süreli durabilite özellikleriyle ayrışan KraTos aynı zamanda düşük karbon salınımı sağlaması sebebiyle çevreci bir fiber donatı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.